MENÜ

Hapiste bulunan Barcelona'nın eski futbolcusu Dani Alves'in yeni ifadesi şaşırttı

Barcelona ve Brezilya Millî Takımı'nın eski sağ beki Dani Alves, ifadesini beşinci kez değiştirme hazırlığında. İşte detaylar...

Hapiste bulunan Barcelona'nın eski futbolcusu Dani Alves'in yeni ifadesi şaşırttı

Dani Alves, 30 Aralık 2022 tarihinde Barselona'daki Sutton gece kulübünde 23 yaşındaki bir kıza cinsel saldırıda bulunmakla suçlandı ve neredeyse bir yılını parmaklıklar ardında geçirdi. Bu dava, ünlü futbolcunun Brians 2 cezaevi merkezine gönderilmesine neden oldu. Eski Barça futbolcusu, hapisten çıkmak için birçok kez ifadesini değiştirdi. Alves savunmasını dört kez değiştirse de hakim karşısındaki sonuç değişmedi.

Haberin Devamı

İFADESİNİ DEĞİŞTİRECEK

'El Periódico' tarafından bildirildiği üzere Alves, yeni avukatı Ines Guardiola'nın önerisi ile yine bir ifade değişikliğine gidecek. Brezilyalı futbolcu o gece alkol aldığını ve yaptıklarının farkında olmadığını iddia ederek yeni bir girişimde bulunacak. Barcelona'nın eski oyuncusuna yakın olanlar, 'sarhoşluk' argümanının hafifletici bir faktör olarak uygulanabileceğini ve bunun da cezada indirim anlamına geleceğini söylüyor. İspanyol basınına göre Alves, mağdurla olan cinsel ilişkisinin rızaya dayalı olduğunu savunacak ve ayrıca sarhoşluk halini de ekleyerek bu şekilde savunma yapacak.

YORUM YAZ