MENÜ

Hamit Altıntop resmen açıkladı: A Milli Takım'a bir genç yıldız daha

TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Alman basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Altıntop, genç yıldızın A Milli Takım forması giymesi için görüştüklerini de itiraf etti. İşte detaylar...

Hamit Altıntop resmen açıkladı: A Milli Takım'a bir genç yıldız daha

Almanya'da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan A Milli Futbol Takımımız'da Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Sky Sports Almaya'ya açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

ULUSLAR LİGİ'NDE RAKİPLER BELLİ OLDU

UEFA Uluslar Ligi B Ligi Grup 4'te yer alan Ay-yıldızlılari Galler, İzlanda ve Karadağ ile karşı karşıya gelecek. A Milli Takımımız ilk maçını 6 Eylül'de Galler ile deplasmanda oynayacak.

'KARARINI VERMELİ'

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, A Milli Takım ile ilgili önemli açıklamalarda bulunurken, Ay-yıldızlı forma için teklif yapılan Nürnberg'in 18 yaşındaki Can Uzun hakkında konuştu.

Hamit Altıntop resmen açıkladı: A Milli Takıma bir genç yıldız daha

"U17 Milli Takımımız'da oynadı ve o bizim oyuncumuz. u21'ler için de oynamalı. Birkaç yıldır bize çok çok yakındı. Çok iyi işler çıkarıyor ve çok büyük potansiyeli var. Öte yandan karar oyuncuya kalmış.

Bizimle devam etmesini istiyoruz. Kendisi 2005 doğumlu ve halihazırda A Takım'da Arda Güler ve Kenan Yıldız gibi iki oyuncumuz var. Bir sonraki Can Uzun olmalı. Bunu o da biliyor. Kararını vermeli."

Haberin Devamı

'BİZİM HATALARIMIZI YAPMAMALILAR'

"Kulüp son derece önemli, daha da önemlisi birlikte çalışacağı teknik direktör. Çünkü gerçekten olağanüstü niteliklere ve potansiyele sahip. Kendisiyle diyalog halindeyiz. Tecrübelerimizden faydalanabilir. Bizim yaptığımız hataları bir sonraki nesil yapmamalı. Biz diyoruz ki, çırak ustadan daha iyi olmalı ki sanat kaybolmasın."

Hamit Altıntop resmen açıkladı: A Milli Takıma bir genç yıldız daha

TALİPLERİ ARTIYOR

Kariyerine Nürnberg'de devam eden Can Uzun'un yaz transfer döneminde Nürnberg'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sky Sports'un haberine göre, Borussia Dortmund oyuncuyla yakından ilgileniyor. Eintracht Frankfurt ve Bayern Münih de yakından takip ediyor. Almanya dışından ise, Inter ve Newcastle United, Can için nabız yokluyor.

Hamit Altıntop resmen açıkladı: A Milli Takıma bir genç yıldız daha

YORUM YAZ