MENÜ

Kenan Yıldız'ın Del Piero hayali gerçek oluyor! Juventus'tan büyük jest

Juventus'un 18 yaşındaki golcüsü Kenan Yıldız'a büyük bir müjde geldi. İtalya Serie A devi, genç yıldızın hayallerini gerçekleştirme kararı aldı. İşte detaylar...

Kenan Yıldız'ın Del Piero hayali gerçek oluyor! Juventus'tan büyük jest

İtalya Serie A devi Juventus'ta forma giyen Kenan Yıldız, sergilediği performans ile kısa sürede Çizme futboluna damga vurmayı başardı. Bu sezon Juve formasıyla çıktığı 22 maçta beş gol atıp bir de asist yapan yıldız futbolcu, daha önce yaptığı açıklamada kulübün efsanesi Alessandro Del Piero'yu idolü olarak tanımlamıştı. Şimdi ise Kenan Yıldız'ın hayalinin gerçek olacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

YENİ SÖZLEŞME VE 10 NUMARA!

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre Juventus, Kenan Yıldız ile 2029 yılına kadar sözleşme yenilemeyi düşünüyor. Haberde, kontrat yenilemenin yanı sıra Juventus'un Kenan Yıldız'a 10 numaralı formayı emanet etmeyi planladığı da aktarıldı. 18 yaşındaki futbolcunun idolü olan Alessandro Del Piero'nun 10 numaralı formasının Kenan'a verilmesinin mantıklı olabileceği belirtilen haberde, kısa süre içerisinde gelişmelerin yaşanabileceği ifade edildi.

Kenan Yıldızın Del Piero hayali gerçek oluyor Juventustan büyük jest

FATİH TERİM'DEN ÖVGÜ ALMIŞTI

Juventus'taki performansıyla adeta parmak ısırtan Kenan Yıldız, Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim'den de övgü toplamıştı. Terim geçtiğimiz haftalarda İtalyan basınına verdiği röportajda Kenan'la alakalı, "Açıkçası şaşkınım. Şaşırmaktan öte mutluyum. Türkiye'deki herkes de öyle. Bir yıldızın doğması umuluyor, Kenan şimdiden A Millî Takım'da gol attı. Büyük yetenek. Bu bu gidişle gelecek, onun olacak. Çok iyi bir tekniğe sahip. Topla çok iyi ve driplingde rakiplerine karşı her zaman tehlikeli oluyor. Kenan zaten iyi bir fiziksel yapıya sahip ve hızlı. Çocuk gibi görünmüyor. Ancak henüz 18 yaşında ve bu nedenle her açıdan gelişmek için çok çalışması gerekecek. Juventus'ta olması bir avantaj. Juventus sadece bir takım değil, aynı zamanda bir okul. Allegri de dünya çapında bir antrenör" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Kenan Yıldızın Del Piero hayali gerçek oluyor Juventustan büyük jest

GÖZLER UDINESE MAÇINDA

İtalya Serie A'da 53 puanla ikinci sırada yer alan Juventus, pazartesi günü sahaya çıkacak. 'Yaşlı Kadın', İtalya Serie A'nın 24. hafta mücadelesinde pazartesi akşamı Udinese'yi konuk edecek. Saat 22.45'te başlayacak karşılaşma S Sport Plus'tan canlı olarak yayınlanacak. Juve, ligdeki son maçta Hakan Çalhanoğlu'nun forma giydiği Inter'e deplasmanda 1-0 mağlup olmuştu.

YORUM YAZ