MENÜ

Hamburg'da önce sevinç sonra hüzün

Bundesliga 2'de Hamburg, Sandhausen'i 1-0 yendi ve taraftarlar, Bundesliga 1'e çıktıklarını düşünerek büyük sevinç yaşadı. Ancak 11dakika uzayan diğer maçta Heidenheim, Regensburg'u, 90+3 ve90+9'da attığı gollerle 3-2 mağlup edince, Hamburglular adeta yıkıldı.

Hamburg'da önce sevinç sonra hüzün

Almanya'da dramatik sonlar devam ediyor... Bundesliga 1'deBorussiaDortmund, son haftaya lider girdi ama Mainz'la sahasında 2-2 berabere kaldı. İkinci Bayern Münih, Köln'ü 2-1 (d) yenince Kırmızı-Beyazlılar, şampiyonluğu rakibinden kaptı. Benzer bir olay, Bundesliga 2'de yaşandı. Hamburg, Sandhausen'i 1-0(d) mağlup etti ve son düdüğün ardından konuk ekibin taraftarları, Bundesliga 1'e çıktıklarını düşünerek oyuncularla birlikte sevinmeye başladı. Ancak aynı saatte başlayan maçta Jahn Regensburg, Heidenheim önünde 2-1 galip durumdaydı.

Haberin Devamı

Şampiyon olarak çıktılar

Hakem, maçı 11 dakika uzaktı. Konuk takım, 90+3 ve 90+9'da iki gol atarak karşılaşmayı 3-2 kazandı. Bu sonuçla Heidenheim, gol averajıyla kendisi gibi 67 puanı bulunan ikinci Darmstadt'ın önünde şampiyon oldu. İlk iki takımın Bundesliga 1'e yükseldiği ligde Hamburg, 66puanla üçüncü oldu. Geçen sezon da 3. olan Hamburg'da taraftarlar, gerçeği öğrenince büyük şok yaşadılar. Hamburg, Bundesliga 1'de 16. olan Stuttgart'la lige yükselmek için Play-Out oynayacak.

Hamburgda önce sevinç sonra hüzün

YORUM YAZ