MENÜ

Hakem, Al Wehda'ya dört gol atan Cristiano Ronaldo'nun isteğini kırmadı

Al Nassr'ın deplasmanda Al Wehda'yı 4-0 mağlup ettiği maça damga vuran Cristiano Ronaldo'nun maçın ardından hakemle girdiği diyalog ekranlara yansıdı.

Hakem, Al Wehda'ya dört gol atan Cristiano Ronaldo'nun isteğini kırmadı

2022 Dünya Kupası'nın ardından Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo, ilk zamanlarda performansı nedeniyle eleştirilere maruz kalıyordu.

Haberin Devamı

Portekizli yıldız oynadığı ilk üç maçta sadece bir kez gol atmayı başarmıştı.

DÖRT GOLLÜ ZAFER

Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 16. haftasında Al Nassr deplasmanda Al Wehda'ya konuk oldu. Al Nassr sahaya, Nawaf Al Aqidi, Sultan Al Ghannam, Abdulelah Al Amri, Abdullah Madu, Ghislain Konan, Abdullah Al Khaibari, Abdulrahman Ghareeb, Sami Al Naji, Masharipov ve Cristiano Ronaldo ilk 11'iyle çıktı.

Konuk ekip 21. dakikada 38 yaşındaki süperstarının attığı golle 1-0 öne geçti. 40. dakikada Ronaldo bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 2-0'a taşıdı. Takımlar soyunma odasına bu skorla gitti.

Hakem, Al Wehdaya dört gol atan Cristiano Ronaldonun isteğini kırmadı

RONALDO'DAN MÜTHİŞ PERFORMANS

Portekizli yıldız goller ikinci yarıda da devam etti. 53. dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçen Ronaldo kendisinin ve takımının üçüncü golünü attı.

Haberin Devamı

61. dakikada Ronaldo bir kez daha sahneye çıkarak skoru belirleyen golü kaydetti. Al Nassr bu galibiyetle puanını 37 yaparak averajla zirvede yer aldı.

MÜTHİŞ RAKAM

Cristiano Ronaldo, Al Nassr karşısında attığı dört golle kariyerindeki 500. lig golü barajını geçti. Portekizli golcü attığı gollerle, kariyerindeki lig golü sayısını 503'e taşıdı.

Hakem, Al Wehdaya dört gol atan Cristiano Ronaldonun isteğini kırmadı

MAÇ BİTTİ, HAKEME GİTTİ

Ronaldo, hakemin son düdüğünün ardından maç topunu eline alarak hakeme doğru yöneldi. Herkes Portezkizli yıldızın hakemin elini sıkıp, topu hatıra olarak alarak soyunma odasına gideceğini bekliyordu, ancak öyle olmadı.

38 yaşındaki oyuncu, topu eline alarak Hakem Sultan Sanat Alharbi'ye götürdü ve imzalamasını istedi.

Hakem, Al Wehdaya dört gol atan Cristiano Ronaldonun isteğini kırmadı

Hakem Alharbi topu imzaladıktan sonra Ronaldo'ya verdi. Bu anlar ekranlara yansırken, sosyal medyada da futbolseverler tarafından büyük ilgi gördü.

YORUM YAZ