MENÜ

Guus Hiddink, Fransa Ligi'ni küçümsedi

Chelsea'nin teknik direktörü Guus Hiddink, Eden Hazard'ın Fransa'ya transfer olmasının mümkün olmadığını ve İngiltere Ligi'nin daha prestijli bir lig olduğunu savundu.

Guus Hiddink, Fransa Ligi'ni küçümsedi

Bu akşam Pariste oynanacak PSG-Chelsea maçından önce yapılan basın toplantısında Eden Hazard'ın PSG ye transfer olmasının mümkün olmadığını belirtti.

Fransız futbolunun ufak bir lig olduğunu ve önemli oyuncuların büyü yakımların oynadıkları ligleri seçtiklerini Premier lig,Bundesliga ve La Liga'nın en önemli üç lig olduğunu sözlerine ekledi.

Hazard sıcak bakıyor

Hazard için PSG haftada 200 bin poundluk bir teklifte bulundu.Bu teklifi reddetmenin güç olduğunu belirten Hazard teklifi reddettiği takdirde seneye Chelsea oyuncusu olarak kalacağını ve PSG nin teklifine sıcak baktığını açıkladı.

Avrupada şampiyonlar ligini kazanacak tekımlardan biri PSG.benim için de en önemli olan konu şampiyonlar ligini kazanmak.açıklamasında bulundu.

25 yaşındaki Hazard bu sezon premier ligde gol kaydedemedi ve yaptığı açıklamalardan sonra Paristeki maçı izlemek için seyahat eden Chelsea taraftarlarından büyük tepki aldı.

Hiddink "PSG adım adım Avrupadaki önemli ligler arasına girmek için çaba sarfediyor.Fakat diğer liglerle arasında büyük farklar var.mesela PSG 24 puan arayı açmış vaziyette. Hazard yeni kontrata imza attı.önce maç eksiğini gidermeli çok çalışmalı, sakatlanmamalı.Üst düzey futbolcu olduğunu hatırlamalı ve Chelsea'nin dünya çapında bir kulüp olduğunu unutmamalı." açıklamalarında bulundu.

Edip Adanır

Haberin Devamı
YORUM YAZ