MENÜ

Guardiola'dan itiraf! Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncusunu açıkladı

Manchester City'nin İspanyol hocası Pep Guardiola, Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncusunu açıkladı. Tecrübeli hoca, yıldız futbolcunun tam anlamıyla olağanüstü olduğunun altını çizdi. İşte detaylar...

Guardiola'dan itiraf! Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncusunu açıkladı

Manchester City'de geçtiğimiz sezon kazanılmadık kupa bırakmayan İspanyol hoca Pep Guardiola, şu anda dünyanın en iyi teknik direktörleri arasında gösteriliyor. Tecrübeli teknik direktör, oyunun her alanında yaptığı yenilikler ve denediği farklı kombinasyonlarla yeni nesil hocalara da ilham veriyor. Tüm bu başarıların ardından kendisine duyulan saygı da hatırı sayılır bir şekilde artarken Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncusunu açıklayarak gündeme oturdu.

Haberin Devamı

 

Bir galibiyet daha!

Manchester City ilk yarısını 1-0 geride kapattığı Kızılyıldız maçından Julian Alvarez'in iki Rodri'nin tek golüyle 3-1 galip ayrıldı. Guardiola ayrıca Bernardo Silva'yı oyundan alma nedeninin sakatlığı olduğunu açıkladı. Bernardo Silva, Nottingham Forest maçında yer almayacak.

Guardiola'nın öğrencileri, 23 Eylül'de Premier Lig'de Nottingham Forest'ı konuk edecek. Bir sonraki Şampiyonlar Ligi maçları ise 4 Ekim'de RB Leipzig'e karşı oynayacak.

Guardiola'dan itiraf

Rodri, Manchester City'nin yeni sezonda ilk Şampiyonlar Ligi mücadelesinde baskın bir performans sergiledi ve bu performansını muhteşem bir golle taçlandırarak geçen sezon Inter karşısındaki formunun da üzerine çıkarak üstün performansını sürdürdü.

Haberin Devamı

Guardiola basın toplantısında şunları söyledi: "Rodri şu anda Avrupa'nın en iyi orta sahası. Umarım daha iyi olur ve gelişir ama halihazırda olağanüstü biri. Kulüp onu transfer ettiği için şanslıydık. Geldiğinde böyle değildi, şimdi birinci sınıf bir oyuncu oldu."

Guardioladan itiraf Avrupanın en iyi orta saha oyuncusunu açıkladı

YORUM YAZ