Fenerbahçe'yi Avrupa Ligi'nde elemişti! Trabzonspor harekete geçti
Süper Lig'de bu sezon beklentilerin çok uzağında kalan ve gelecek sezona iddialı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, Rangers forması giyen Vaclav Cerny'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Antony Nwakaeme ile Edin Visca’nın kontratlarından çıkıp, kanat bölgesine daha net ve istikrarlı bir isim arayan Trabzonspor’da liste geniş.
Haberin Devamı ›
HEDEF VACLAV CERNY
MLS’te Los Angeles forması giyen Bouanga için girişim yapılmıştı. Teknik direktör Fatih Tekke’nin çok beğendiği başka bir yıldız da; Vaclav Cerny.
GÖRÜŞMELER BAŞLADI
Bu sezon kiralık olarak Rangers’ta forma giyen 27 yaşındaki futbolcunun bonservisi Wolfsburg’da bulunuyor. Beşiktaş’la da adı geçen Cerny konusunda Trabzonspor Yönetimi nabız yoklamalarına başladı. Alman ekibinin Çek kenar oyuncusu için 8 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi.
Cerny, UEFA Avrupa Ligi’nde Rangers’ın Kadıköy’de 3-1’lik skorla kazandığı son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe’ye 2 gol atmıştı.
DEV OPERASYON BAŞLADI
PERFORMANSI
Hem sağ hem de sol kanatta görev yapan Cerny, bu sezon çıktığı 52 resmi maçta 18 gol atarken, 9 asist yaptı.