MENÜ

Gaziantep FK'da Marius Sumudica: 'Sürekli yerdelerdi!'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, 1-0 mağlup bitirdikleri Ankaragücü maçının ardından, "Bugün kötü oynadık, pozisyona giremedik" dedi.

Gaziantep FK'da Marius Sumudica: 'Sürekli yerdelerdi!'

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Ligi'nin 13. haftasında Ankaragücü'nü konuk etti. Zorlu karşılaşmayı, Alper Uludağ'ın 45+3. dakikada attığı golle 1-0 kazanan Ankaragücü, puanını 16'ya yükseltti. Gaziantep FK ise 15 puanda kaldı.

Haberin Devamı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi. Marius Sumudica, "Bugün maçı özetlemek gerekirse çok kötü oynadığımız ve pozisyona giremediğimiz bir maçtı. Biz normalde evimizde pozisyon bulan bir takımdık. Gol atabilen bir takımdık. Bugün öyle olmadı. Genel olarak sıkışık bir maç oldu. Rakip takıma sorsaydık maçtan önce beraberliği kabul ederlerdi. Arkaya atılan toplarla pozisyona girdiler. Bununla beraber ilk yarının son saniyelerinde golü yedik. Biz aslında takım olarak zamanı da iyi kullanamadık. Rakip takım zamanı iyi kullandı. Sürekli yerdelerdi. Onların oyununa uyduk. Biraz daha zeki olsaydık zaman geçirme konusunda. Hakem karşı takımın kalecisini çok görmezden geldi. Bunlar bahane değil tabi biz daha bir şey başarmadık. Daha çok yolumuz var. Henüz 15 puan kazandık. Daha çok mücadele etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
Sumudica, Ankaragücü maçı sonrası konuştu: Çok kötü oynadık

Gaziantep FKda Marius Sumudica: Sürekli yerdelerdi

YORUM YAZ