MENÜ

Gaziantep FK ilk peşinde!

Marius Sumudica, yarınki Trabzonspor maçına takımını zafer parolasıyla hazırlıyor. Daha önce BordoMavili rakibini iç sahada hiç yenemeyen Gaziantep FK, bu kez ilki başarmak istiyor.

Gaziantep FK ilk peşinde!

Teknik direktörlük görevine Sumudica geldikten sonra çıkışa geçen 7 haftalık periyotta 15 puanı hanesine yazdıran Gaziantep FK, ligde son 2 maçtan ise yenilgiyle ayrıldı. Kırmızı-Siyahlılar, yarın Trabzonspor’u devirip hem beyaz bir sayfa açmak hem de sahasında ilk kez BordoMavili rakibini yıkmak istiyor. Öyle ki Gaziantep’te daha önce oynanan 3 karşılaşma da beraberlikle sona ermişti. Trabzonspor, deprem felaketi sonrasında ise Güneydoğu ekibi ligden çekilmek zorunda kaldığı için hükmen galip sayılmıştı. Sumudica, yarın akşam galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Haberin Devamı

2 isim cezalı

Ev sahibinde kart cezaları nedeniyle Gradel ve Furkan Soyalp yok. Lazar Markovic’in ilk 11’de başlaması beklenirken, orta alanda Janio Bikel formaya yakın. Gaziantepli futbolseverler Trabzonspor maçının biletlerine ilgi gösterirken, Kalyon Stadı’nda yaklaşık 20 bin taraftarın olacağı öğrenildi.

Gaziantep FK ilk peşinde

YORUM YAZ