MENÜ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten takıma destek! 'Birlik olursak başarırız'

Şampiyonluk yarışında artık son viraja girilirken, Galatasaray Yönetimi işleri sıkı tutma kararı aldı. Öte yandan Başkan Dursun Özbek ve kurmayları takıma destek verdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten takıma destek! 'Birlik olursak başarırız'

Geçtiğimiz hafta etkisini pozitif olarak gösteren yemek organizasyonları da artacak. Ailelerin de katıldığı etkinliklerle birlikte oyuncuların üzerindeki stres azaltılacak. Başkan, herhangi bir sıkıntısı veya ihtiyacı olan hangi futbolcu varsa, sorununun en kısa sürede çözülmesi talimatını verdi.

Haberin Devamı

TÜM EKİPTEN DESTEK BEKLİYOR

Maddi konularda da yöneticiler elleri ceplerine atmaya hazırlanıyor. Özellikle geçen yılın son dönemlerinde kriz yaratan para probleminin tekrar ortaya çıkmasını kesinlikle istemeyen başkan, gecikmiş maaş ve prim ödemelerinin daha sık yapılması doğrultusunda gerekli temasları gerçekleştirdi. Birkaç hafta içerisinde kulüpte geriye dönük alacak kalmaması hedefleniyor. Dursun Özbek, bu konuda tüm yöneticilerden destek istedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbekten takıma destek Birlik olursak başarırız

‘BİRLİK OLURSAK BAŞARIRIZ'

Diğer taraftan Türkiye Futbol Federasyonu, MHK ve Fenerbahçe ile girilen polemik sürecinden oyuncuların olumsuz etkilenmesinin önüne geçmek için takımla bir görüşme yapıldı. Şaşkınlık yaratan hakem hatalarının kendilerini durduramayacağına vurgu yapan yönetim, “Sakin kalalım, gereksiz işlere girmeyelim. Biz burada omuz omuza verip işimize bakalım. Siz sahada kalın, mücadele edin, biz hakkınızı koruyacağız. Birlik olursak, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir iş yok” mesajını verdi.

Haberin Devamı

KAAN AYHAN YİNE FEDAKÂRLIĞA HAZIR

Sakatlığı nedeniyle Rizespor maçının 23. dakikasında oyundan çıkmak zorunda kalan Kaan Ayhan, Kasımpaşa deplasmanı öncesi de fedakârlığa hazır olduğunu teknik ekibe bildirdi. Hocası Okan Buruk’la bir görüşme yapan tecrübeli savunmacı, pazar günü oynamak istediğini söyledi. Buruk, bir süredir ağrılarına rağmen oynayan ve tedavisini yaz dönemine bırakan Kaan’ın bu tavrından çok memnun. İdmanlara da katılan Kaan Ayhan’ın oynayıp oynamayacağına ise maç günü karar verilecek.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbekten takıma destek Birlik olursak başarırız

EN İSTİKRARLISI BARIŞ ALPER

Okan Buruk’un jokeri Barış Alper Yılmaz, takımının en istikrarlı futbolcusu konumunda bulunuyor. Cim Bom bu sezon Süper Lig, Şampiyonlar Ligi elemeleri, grup aşaması ve Türkiye Kupası’nda 46 resmi karşılaşmaya çıkarken, 23 yaşındaki futbolcu bu maçların 45’inde süre aldı. Sadece sarı kart cezalısı olduğu Sivas deplasmanını kaçıran Barış, görev aldığı 45 maçın 28’ine 11’de başladı, 5 farklı pozisyonda 4 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Barış’ın ardından Kerem Aktürkoğlu 44, Muslera 42 ve Mertens de 41 karşılaşmada süre aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbekten takıma destek Birlik olursak başarırız

YORUM YAZ