MENÜ

Futbol tarihinin en büyük buluşması! Ronaldo ile Messi aynı takımda...

Dünya futbolunun en büyük oyuncularından olan Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi, aynı takımda forma giyebilir. Arjantinli süperstar şu anda MLS ekibi Inter Miami'de oynarken Portekizli yıldız ise Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da futbol hayatına devam ediyor. Dev plan, bu iki yıldızı futbol hayatlarının son döneminde aynı takımda buluşturmak. İşte tüm detaylar...

Futbol tarihinin en büyük buluşması! Ronaldo ile Messi aynı takımda...

Ronaldo ve Messi ikilisi, ilerleyen yaşlarına rağmen futbolun en büyük yıldızlarından olmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü iki yıldız, futbol tarihine damga vurarak kazanmadık kupa bırakmadılar ve kariyerlerinin son döneminde aynı takımda forma giyme ihtimalleri bulunuyor. İşte bu iki süperstar hakkındaki dev buluşmaya göz atalım...  

Haberin Devamı

'GÖRÜŞMELER YAPTIK AMA...'

Ronaldo'nun bırakmaya niyeti yok 

Beş kez Ballon d'Or kazanan 38 yaşındaki süperstar, kendini mümkün olan en iyi formunda tutmasına rağmen eninde sonunda emekli olmak zorunda kalacağını biliyor. Ancak Al-Nassr ve Portekiz'in uzun vadeli hedeflerinde yer alan Ronaldo'nun bunu yakın zamanda gerçekleştirmeye yönelik bir planı yok gibi görünüyor.

Futbol tarihinin en büyük buluşması Ronaldo ile Messi aynı takımda...

Cadena COPE'nin haberine göre Ronaldo, Suudi Arabistan'daki kulübüne 2027 yılına kadar sözleşme uzatmak istediğini söyledi . Bu anlaşma ona, ABD, Kanada ve Meksika'nın ortak ev sahipliği yapacağı bir başka Dünya Kupası finalinde ülkesini temsil etme olanağı sağlayacak.

Hedefinde Dünya Kupası var 

Ronaldo daha önce uluslararası düzeydeki kariyerinin gelecek yaz yapılacak Avrupa Şampiyonası'ndan sonra sona erebileceğini belirtmişti. Tüm zamanların en iyi oyuncularından birisi olan Ronaldo, Portekiz formasıyla 201 maçta 123 gol attı. Ancak, şimdi gözünü başka Dünya Kupası'na çevirdi. 

Haberin Devamı

Kariyerini 41 yaşına kadar sürdürmek, Ronaldo'nun ezeli rakibi Messi ile rekabet halinde kalmasını sağlayacak. Arjantinli süperstarın 2022 Dünya Kupası zaferinin tadını çıkardığını gördü ve kendisi de bu şampiyonluk için bir şans daha istiyor. Haberler, onun "2027'nin başına" kadar oynamayı planladığını ve en az 3 sezon daha sahalarda kalmak istediğini gösteriyor. Ronaldo böylece, kariyerinin sonunda Dünya Kupası zaferi yaşayarak Messi'yle olan rekabetine yeni bir boyut kazandırmayı arzuluyor. 

Futbol tarihinin en büyük buluşması Ronaldo ile Messi aynı takımda...

Normal sezon bitiyor

MLS'te normal sezon 22 Ekim'de sona eriyor. Play-off oynamayan takımlar, Şubat ayı sonuna kadar maç yapamıyor. Messi'nin bu duruma düşmesi hayranları tarafından büyük şaşkınlıkla karşılandı. MLS'te normal sezon 22 Ekim'de sona eriyor. Play-off oynamayan takımlar, Şubat ayı sonuna kadar maç yapamıyor. Messi'nin bu duruma düşmesi hayranları tarafından büyük şaşkınlıkla karşılandı.

İşte dev buluşmanın detayları... 

İspanyol basınından Sport'un haberine göre; Inter Miami ile yaklaşık 4 ay boyunca herhangi bir maçı olmayan Lionel Messi'ye Suudi Arabistan'dan teklif geldi. Messi'yi 6 aylığına kiralamak için teklifte bulunan Suudi Arabistan kulüplerinden en ciddi olan ise Al Nassr olarak göze çarpıyor. Eğer bu dev transfer gerçekleşirse Ronaldo ile Messi, kariyerlerinden ilk kez aynı takımda forma giyecekler.

Haberin Devamı

Futbol tarihinin en büyük buluşması Ronaldo ile Messi aynı takımda...

YORUM YAZ