MENÜ

Futbol dünyasını kahreden ölüm! Fidye için kaçırıldı, silahla vuruldu...

Filmlerde, dizilerde sık sık rastladığımız olay bu kez gerçek hayatta bir futbolcunun başına geldi. Güney Afrika Ligi kulübü Kaizer Chiefs'in stoper oyuncusu Luke Fleurs, fidye için kaçırıldıktan sonra öldürüldü. İşte trajik olayın detayları...

Futbol dünyasını kahreden ölüm! Fidye için kaçırıldı, silahla vuruldu...

Futbol dünyası, Güney Afrika'dan gelen acı haberle adeta sarsıldı... Ülkenin en üst liginde yer alan takımlardan olan Kaizer Chiefs'in stoper oyuncusu Luke Fleurs, akıllara durgunluk veren bir olay sonrası hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

POLİSİ ARADILAR AMA...

24 yaşındaki futbolcu, çeteler tarafından fidye için kaçırıldı. Oyuncunun yakınları, durumu polise bildirdi ve beklemeye başladı. Polis müdahalesinin beklendiği anda genç futbolcu silahla vurularak öldürüldü. Kaizer Chiefs kulübü, olayın ardından yaptığı açıklamada, "Oyuncumuz Luke Fleurs'un dün gece Johannesburg'da meydana gelen bir kaçırma olayında trajik bir şekilde hayatını kaybettiğini büyük üzüntüyle duyuruyoruz. Düşüncelerimizle dualarımız bu zor zamanda ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte. Polis konuyu soruşturuyor ve daha detaylı açıklama ilerleyen günlerde yapılacak" ifadelerini kullandı.

LUKE FLEURS'IN KARİYERİ

24 yaşında hayatını kaybeden Luke Fleurs, profesyonel futbol kariyerine Güney Afrika'nın Ubuntu Cape Town kulübünde başladıktan sonra 2017'de A takıma yükseldi. 1 sene A takımda forma giyen merhum stoper, 2018'de SuperSport United'a transfer oldu. Beş sene bu takımda oynayan eski stoper oyuncusu, 2023'te ise mevcut kulübü Kaizer Chiefs'e imza atmıştı. Merhum futbolcu öte yandan Güney Afrika Millî Takımı ile, Tokyo'da düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nda da boy göstermişti.

YORUM YAZ