MENÜ

Fransa İçişleri Bakanı'ndan Karim Benzema'ya şok suçlama: İşbirliği içinde

Kariyerine Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'da devam eden 38 yaşındaki Fransız yıldız Karim Benzema, Gazze'ye destek amaçlı paylaşım yaptığı için ülkesinde hedef haline geldi. İşte detaylar...

Fransa İçişleri Bakanı'ndan Karim Benzema'ya şok suçlama: İşbirliği içinde

Gazze'de yaşanan insanlık dramı spor dünyasının da tepkisini çekti. Özellikle yıldız oyuncuların yaptıkları paylaşımlar gündeme otururken, bazı kulüpler beklenmeyen tepkiler verdiler.

Haberin Devamı

MAZRAOUI KADRO DIŞI KALDI

Bayern Münih'in Temmuz 2022'de Ajax'tan transfer ettiği Fas asıllı Hollandalı oyuncu Noussair Mazraoui, Filistin'e destek amaçlı yaptığı paylaşım nedeniyle kadro dışı bırakıldı.

Öte yandan bazı Alman milletvekilleri yıldız ismin sınır dışı edilmesini talep ettiği öğrenildi.

Fransa İçişleri Bakanından Karim Benzemaya şok suçlama: İşbirliği içinde

BİR SÖZLEŞME FESHİ DAHA

Almanya Bundesliga ekiplerinden Mainz, sezon başında transfer ettiği Anwar El Ghazi’nin Gazze'de yaşanan savaşla ilgili yaptığı paylaşım nedeniyle sözleşmesini feshetti.

Yapılan açıklamada; "Mainz 05, on yıllardır devam eden karmaşık Orta Doğu çatışmasına ilişkin farklı bakış açılarının varlığına saygı duymaktadır. Ancak kulübümüz, kulübümüzün değerleriyle uyumlu olmadığı için paylaşımın içeriğiyle arasına net bir mesafe koymaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE KAPTANLAR DEVREYE GİRDİ

Öte yandan Fransız kulübü Nice de Filistin-İsrail savaşıyla ilgili yaptığı paylaşım nedeniyle Youcef Atal’ı kadro dışı bıraktı.

KARIM BENZEMA'YA SKANDAL SUÇLAMA

Sezon başında Real Madrid'den ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'a transfer olan Karim Benzema da Filistin'e destek veren isimlerden biri oldu. Yıldız oyuncu ülkesi Fransa'da siyasilerin hedefi haline gelirken hakkında skandal bir suçlama gündeme geldi.

Fransa İçişleri Bakanından Karim Benzemaya şok suçlama: İşbirliği içinde

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, Filistin'e destek veren Benzema için ''Teröristler ile ilişki içinde'' açıklaması yaptı.

Fransız futbolcu, İsrail'in Gazze'ye saldırısı sonrası "Dualarımız bir kez daha kadınlar ve çocukları ayırt etmeyen haksız bombalamaların kurbanı olan tüm Gazze sakinleri için.'' mesajını içeren bir paylaşım yapmıştı.

Fransa İçişleri Bakanından Karim Benzemaya şok suçlama: İşbirliği içinde

YORUM YAZ