MENÜ

Fortaleza-Palmeiras maçında hakemden skandal karar! Büyük tepki çekti

Brezilya'da liderlik koltuğunu bırakmak istemeyen Palmeiras, deplasmanda Fortaleza'ya konuk oldu. Tam dört golün atıldığı karşılaşmada hakemlerin 57. dakikada verdiği karar büyük bir tepkiye neden oldu. Başrolde ise 17 yaşındaki yıldız oyuncu Endrick vardı. İşte detaylar...

Fortaleza-Palmeiras maçında hakemden skandal karar! Büyük tepki çekti

Brezilya Serie A'da Palmeiras deplasmanda Fortaleza'ya konuk oldu. Karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başladı. Fortaleza, 20. dakikada Thiago Galhardo'nun attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Haberin Devamı

PALMEIRAS 10 KİŞİ KALDI

Mücadelenin 59. dakikasında Palmeiras'ta Gomez kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Bu karttan yedi dakika sonra konuk ekip Raphael Veiga'nın attığı golle beraberliği sağladı.

Beraberlik golünden dört dakika sonra ev sahibi ekip bu kez Calebe'nin attığı golle 2-1 öne geçti. 10 kişi kalmasına rağmen pes etmeyen Palmeiras, 77. dakikada Ze Rafael ile yeniden beraberliği sağladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.

Fortaleza-Palmeiras maçında hakemden skandal karar Büyük tepki çekti



TEPKİ ÇEKEN SKANDAL KARAR

Karşılaşmanın 55. dakikasında Palmeiras'ın 17 yaşındaki yıldız oyuncusu Endrick ile ev sahibi ekipten Titi arasında bir ikili mücadele yaşandı. Bu esnada sinirlerine hakim olamayan Endrick, rakibine yumruk attı ve Titi yerde kaldı.

Haberin Devamı

Hakem André Luiz Skettino Policarpo Bento, oyunu durdurarak Titi'ye tedavi yapılması için takım doktorlarını sahaya davet etti, ancak Endrick'e herhangi bir kart çıkarmadı.

VAR yönetimi de hakeme herhangi bir uyarıda bulunmadı. Brezilya'da hakem otoriteleri Endrick'in mutlak kırmızı kart görmesi gerektiğini savunurken, hakem heyetine tepki gösterdi.

'VAHŞİCE VURUYOR'

Brezilya'da yayın yapan Globo'nun hakem yorumcusu Paulo Cesar de Oliveira maçın ardından pozisyonla ilgili görüşlerini açıkladı.

De Oliveira, Endrick'in kırmızı kartla oyundan atılması gerektiğini ifade ederek, "Bu şiddetli bir davranış. Titi'nin koluna ve sırtına vahşice vuruyor. Bu kırmızı kartlık bir hareket" ifadelerini kullandı.

Fortaleza-Palmeiras maçında hakemden skandal karar Büyük tepki çekti

REAL MADRID'E İMZA ATTI

İspanyol devi Real Madrid, 2022 yılında Endrick'i transfer etti, ancak oyuncu 18 yaşına gelene kadar Palmeiras'ta oynamaya devam edecek.

Real Madrid bu transfer için 60 milyon Euro bonservis ve 12 milyon Euro bonus ödemesi yapacak. Bu sezon tüm kulvarlarda 50 maça çıkan genç oyuncu 12 gol atarken bir kez de asist yaptı.

Fortaleza-Palmeiras maçında hakemden skandal karar Büyük tepki çekti

YORUM YAZ