MENÜ

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Ozan Tufan sahnede! Golünü attı, Hull City kazandı

Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Championship'in 21. haftasında Middlesbrough ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin eski yıldızı Ozan Tufan'ın golüyle son dakikalarda kazanan İngiliz ekibi, çok önemli 3 puanı cebine koydu ve mücadeleden 2-1'lik üstünlükle ayrıldı. Detaylara göz atalım...

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Ozan Tufan, attığı golle İngiliz ekibi Hull City'nin Middlesbrough deplasmanında 3 puanla ayrılmasına önemli bir katkıda bulundu. İngiliz ekibi, deplasmanda oynadığı rakibini yenerek kritik 3 puanı almayı bildi. 

Haberin Devamı

KULÜP BAŞKANI İTİRAF ETTİ!

Maça hızlı başladı!

Ev sahibi Middlesbrough, mücadelenin 6. dakikasında Lath'in kaydettiği golle maça adeta 1-0 önde başladı. Maçın ilk yarısını da ev sahibi ekip, 1-0 önde tamamladı. Ancak, ikinci yarıda konuk ekip çok daha farklı bir görüntüyle sahaya çıktı. 

Ozan Tufan sahnede!

Dakikalar 69'u gösterdiğinde Delap sahneye çıktı ve Hull City, mücadelede 1-1'lik eşitliği yakaladı. Bu dakikanın ardından ataklarını sıklaştıran İngiliz ekibi, Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Türk yıldız Ozan Tufan'ın ayağından bulduğu golle 82. dakikada deplasmanda 2-1 öne geçti. Bu golün ardından başka bir gol olmadı ve Hull City, mücadeleyi 2-1 kazanmayı başardı. 

Hull City, aldığı bu galibiyetin ardından Championship'te 33 puana ulaşarak 7. sıraya yükseldi. Middlesbrough ise 27 puanda kaldı ve 13. sırada yer aldı. 

Haberin Devamı
Ozan Tufan'dan galibiyet golü! Hull City, 1-0'dan geri döndü

Fenerbahçenin eski yıldızı Ozan Tufan sahnede Golünü attı, Hull City kazandı

YORUM YAZ