MENÜ

Fenerbahçe'nin eski hocası Jesus'tan Neymar açıklaması! 'Zaten sakat geldi'

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran ve Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Jorge Jesus, yeni sezon için Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ile anlaşmıştı. Portekizli hoca, takıma katılan Brezilyalı süperstar Neymar hakkında konuştu.

Fenerbahçe'nin eski hocası Jesus'tan Neymar açıklaması! 'Zaten sakat geldi'

Al-Hilal'in patronu olarak ikinci kez görevine başlayan Jesus, düzenlediği basın toplantısında Neymar'ın son durumunu aktardı ve Brezilya'nın önümüzdeki ayın başında Peru ve Bolivya'ya karşı oynayacağı milli maçlar öncesinde önemli açıklamalar yaptı. 

Haberin Devamı

31 yaşındaki oyuncu, PSG'nin Lille'i 4-3 yendiği Ligue 1 galibiyetinde yer aldığı için 19 Şubat'tan bu yana herhangi bir maça çıkamadı. ayak bileğinden ameliyat oldu ve iyileşme süreci devam ediyor.

"Zaten sakat geldi"

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus, "Zaten Neymar sakat geldi, küçük bir kas sorunu var. Tam olarak ne zaman dönecek ve normal bir şekilde oynamaya ve antrenman yapmaya hazır olacak bilmiyorum. Brezilya Milli Takımı'na alınmamalı, çünkü şu anda iyileşme süreci devam ediyor" dedi.

Fenerbahçenin eski hocası Jesustan Neymar açıklaması Zaten sakat geldi

Neymar, bu hafta başında Suudi Pro Ligi'ne dev bir hamle yapan en son isim oldu ve Brezilyalı süperstar özel bir jetle ülkeye gitti. Brezilyalı yıldız, sakatlıktan kurtulmaya devam ederken 25 odalı yeni malikanesinin keyfini çıkaracak. Al-Hilal sağlık ekibinin Neymar'ın milli aradan sonra kulübe geri döneceğinden emin olduğunu öğrendi.

Haberin Devamı

Bu, onun ilk maçına 15 Eylül'de Suudi Pro Ligi'nde Al-Riyadh ile karşılaşacakları maçta çıkacağı anlamına geliyor. Suudi Arabistan'a transfer olarak astronomik bir ücret kazanacak olan Neymar'ın asıl hedefi, kendisini toparlamak ve yeniden en iyi futbolunu sahada sergileyebilmek...

Fenerbahçenin eski hocası Jesustan Neymar açıklaması Zaten sakat geldi

YORUM YAZ