MENÜ

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde transferini açıkladı!

Transferde hareketli saatler... Sarı-Lacivertliler, Jayden Oosterwolde transferi konusunda genç oyuncunun kulübü Parma ile görüşmelere başladığını duyurdu.

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde transferini açıkladı!

Transferde hareketli saatler... Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor.

Haberin Devamı

Pazarlıklar haftalarca sürdü

Fenerbahçe, ara transfer döneminin ilk gününde Adana Demirspor’un Milli savunmacısı Samet Akaydın’ı kadrosuna katmıştı. Ardından Jorge Jesus’un çok istediği sol bek takviyesi için birçok isimle temas kuruldu. Son karar Jayden Oosterwolde oldu. Ancak Parma, kolay ikna olmadı. Oyuncuyla kısa sürede el sıkışılmasına rağmen kulüpler arasındaki pazarlıklar haftalarca sürdü. Uzun süreli bekleyişin ardından sonunda müjdeli haber geldi. Fenerbahçe ile Parma, 7 milyon Euro bonservis bedeli üzerinden anlaşma sağladığı öğrenildi. İtalyan ekibinin ayrıca sonraki satıştan yüzde 20 pay alacağı da gelen haberler arasında.

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde transferini açıkladı

4.5 yıllık imza

Kulüpler arasındaki pazarlıkların mutlu sonla bitmesinin ardından Oosterwolde, valizlerini hazırladı. Fenerbahçe ile Parma, son prosedürleri halletmek üzere. Hollandalı yıldız bugün İstanbul’da olacak. 21 yaşındaki oyuncu, ilk olarak detaylı sağlık kontrolünden geçirilecek. Oosterwolde, muayenede sorun çıkmaması halinde kendisini 4.5 yıllığına Sarı-Lacivertli renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacak ve ara transfer döneminde Fenerbahçe’nin ikinci bombası olacak.

Haberin Devamı

İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklama:

"Kulübümüz Jayden Quinn Oosterwolde’nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü Parma Calcio 1913 ile görüşmelere başlamıştır.

Oyuncu, 29 Ocak Pazar günü görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

YORUM YAZ