MENÜ

Fenerbahçe-Bursaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Bursa'da 2-1 kazanan Fenerbahçe, güçlü rakibini bu kez Saracoğlu'nda ağırlayacak. Sarı-Lacivertliler, ilk maçta büyük avantaj elde etti. Ancak Timsah, evindeki finalde taraftarının önüne çıkabilmek için sonuna kadar savaşmaya kararlı.

Fenerbahçe-Bursaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Bir tarafta sezonu iki kupayla kapatmak isteyen Fenerbahçe, diğer tarafta 3 Haziran’da Bursa’da oynanacak Türkiye Kupası Finali’nde taraftarının önüne çıkma hayali kuran Timsah... İki takım arasında Atatürk Stadı’nda oynanan ilk karşılaşmayı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.

Sarı-Lacivertli ekip, elde ettiği avantajı bu akşamki maçta koruyarak, Galatasaray’ın ardından final bileti alan ikinci takım olmak istiyor. Yönetimin aksine başından beri bu kupayı çok isteyen İsmail Kartal, bu akşam sahaya ideale yakın bir kadroyla çıkacak.

Pes etmek yok

Bursaspor’un bu zorlu mücadele öncesinde parolası belli: Asla pes etme, sonuna kadar savaş. Çoğu otoriteye göre sezonun en iyi futbolunu oynayan, 68 golle ligin en çok skor üreten takımı olan Timsah, Türkiye Kupası’nı kazanmayı kafasına koydu. Üstelik finale ev sahibi yapacak olmaları da Yeşil-Beyazlılar’ın iştahını iyice artırıyor. Son finalistin belli olacağı ve Bülent Yıldırım’ın yöneteceği karşılaşma saat 20.30’da başlayacak.

Kuyt’ın hayali çift kupayla veda

Önümüzdeki sezon Feyenoord forması giyecek olan Dirk Kuyt’ın en büyük hayali, çifte kupayla Fenerbahçe’ye veda etmek. Bu akşam ilk 11’de sahaya çıkması beklenen Hollandalı yıldız, takımını finale taşımak için son derece hırslı.

Emre’nin Mersin’deki son dakika golü için, “Bu, şampiyonluk işareti” diyen tecrübeli futbolcu arkadaşlarını iki kupayı da alabilecekleri konusunda motive ediyor. Bu zorlu mücadele öncesinde Fenerbahçe’de önemli bir sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Hangi sonuç kime yarar?

Fenerbahçe, her türlü galibiyet ve beraberlikte final bileti alacak. Bursaspor’un 1-0 kazanması bile Kanarya’ya yarayacak. Yeşil-Beyazlılar 2-1 kazanırsa karşılaşma uzatmalara gidecek. Timsah, 3-2 ya da daha gollü tek farklı galibiyetlerde sevinen taraf olacak.

Timsah’ın kozu Fernandao-Volkan


Bursaspor, turu geçmek için Saracoğlu’nda en az iki gol bulmak zorunda. Bu konudaki en büyük koz ise gol makinesi Fernandao ile asistleriyle alkış alan Volkan Şen. Şenol Güneş bu iki oyuncudan çok şey bekliyor. Bu sezon Fenerbahçe maçlarında gol yollarında etkisiz kalan Sambacı, bu şanssızlığını yenmeye kararlı. Gol yollarında Fernandao’nun en büyük yardımcıları ise kanatlarda görev yapan Volkan Şen ve Bakambu olacak.
Bursaspor’da eksik bulunmuyor.

FENERBAHÇE: Mert, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, M.Topal, Diego, Alper, Kuyt, Webo, Sow
BURSASPOR: Harun, Şener, Serdar Aziz, Şamil, Emre, Ozan Tufan, Belluschi, Volkan Şen, Josue, Bakambu, Fernandao
STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 20.30
YAYIN: ATV
HAKEM: Bülent Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ