MENÜ

Eski Hataysporlu Kahraba Mısır'da ortalığı karıştırdı: Finale çıkmayacaklar

Geçtiğimiz sezon Hatayspor'da kiralık olarak forma giyen Mahmoud Kahraba, Mısır futbolunda büyük bir kaosa neden oldu. Zamalek final maçına çıkmama kararı aldı. İşte detaylar...

Eski Hataysporlu Kahraba Mısır'da ortalığı karıştırdı: Finale çıkmayacaklar

Mısır futbolunda ilginç bir olay yaşandı. Geçen sezon ligi şampiyon olarak tamamlayan Zamalek, 5 Mayıs günü Birleşik Arap Emirlikleri'nde oynanacak olan Mısır Süper Kupası'nda, kupa şampiyonu Al Ahly ile karşılaşması bekleniyordu.

Haberin Devamı

SÜPER LİG DEVİNE MÜJDE

Mısır Futbol Federasyonu bir dönem Hatayspor'da da forma giyen Mahmoud Kahraba'ya geçmişte formasını giydiği Zamalek'a hakaretler ettiği gerekçesiyle para ve 12 maç men cezası vermişti.

ZAMALEK MAÇA ÇIKMAMA KARARI ALDI

Geçtiğimiz günlerde, Mısır Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Ocak ayında Zamalek'e hakaret eden Kahraba'nın cezasını açıkladıktan sonra sürpriz bir gelişme yaşandı. Kahraba'nın formasını giydiği Al Ahly karara itiraz etti.

Eski Hataysporlu Kahraba Mısırda ortalığı karıştırdı: Finale çıkmayacaklar

MAÇA İKİNCİ SIRADAKİ TAKIM ÇIKACAK

Konu 14 Mayıs'ta toplanacak bir yerel mahkemeye sevk edildi. Bu süreden önce oynanacak olan final karşılaşmasına da çıkmasına izin verildi.

INTERCITY RESMEN AÇIKLADI

Zamalek kulübü, bu kararın duyurulmasından birkaç saat sonra maça çıkmayacağını açıkladı. Finalde Al Ahly'nin karşısında ligi ikinci sırada bitiren Pyramids çıkacak.

Haberin Devamı

KAHRABA'NIN TÜRKİYE KARİYERİ

Ocak 2022'de 440 bin Euro karşılığında Hatayspor'a transfer olmuştu. Hatayspor formasıyla Süper Lig'de 11 maçta görev yapan 29 yaşındaki oyuncu bir kez gol sevinci yaşarken dört kez de asist yapmıştı.

Eski Hataysporlu Kahraba Mısırda ortalığı karıştırdı: Finale çıkmayacaklar

Mısırlı oyuncu Haziran 2022'de kulübü Al Ahly'e geri dönmüştü. Kahraba bu sezon tüm kulvarlarda 15 maçta görev yaparken bu maçlarda sekiz kez fileleri havalandırdı. Bir kez de asist yaptı.

YORUM YAZ