MENÜ

Erciyes altın buldu 0-1

Mavi-Siyahlılar, zorlu Ordu deplasmanında şeytanın bacağını kırdı. Konuk takım, Mehmet Al'ın golüyle bu sezon ilk zaferine uzandı.

Erciyes altın buldu 0-1

Orduspor-K.Erciyesspor: 0-1
STAT :
19 Eylül
HAKEMLER : Hakan Özkan, Gökmen Olgaç, Serkan Olguncan
ORDUSPOR : Fevzi 5, Alaattin 5 (Dk.69 İrfan 3), Hakan 5, Jerry 5, Emre 5, Fatih 5, Kemal Yıldırım 4 (Dk.46 Emrah 5), Mehmet 5, Sukaj 6, Müslüm 5, Yunus 6 (Dk.76 Muhammed 4)
KAYSERİ ERCİYESSPOR : Ali 6, Kamil 6, Oğuzhan 6 (Dk.83 Mehmet), Fatih 6, Berk 6, Aytek 6, Erhan 5 (Dk.85 Tayfun), Ümit İlyas 6, Mehmet Al 7, Kemal Samet 6 (Dk.90 Halim), Severin Brice 7
GOL: Mehmet Al (Dk.5) (Erciyes)
KIRMIZI: İrfan (Dk.87) (Ordu)
SARI: Emre, Fatih (Ordu), Mehmet Al, Aytek, Erhan, Ali (K.Erciyes)

Haberin Devamı

Kayseri Erciyesspor, Orduspor’u deplasmanda 1-0’lık skorla mağlup etti ve bu sezon ligdeki ilk 3 puanını elde etti. Karşılaşmanın henüz 5. dakikadasında konuk takımın geliştirdiği atakta, Brice’nin pasında Mehmet Al fileleri havalandırdı: 0-1. 29’da Ordusporlu Yunus’un şutu az farkla auta gitti. 35’te Ordu bu kez Sukaj ile gol aradı, vuruşu az farkla dışarı çıktı. İkinci yarıda Orduspor, ilk 45 dakikaya göre çok daha iyi bir futbol sergiledi. 62’de Yunus boş kaleye gol yapamadı. 70’de Sukaj’ın ortasında Yunus’un şutu kalecide kaldı. 77’de bu kez Sukaj çok sert vurdu, top az farkla auta gitti. 87’de ise ev sahibi takım 10 kişi kaldı.

İrfan kırmızı kart gördü
Erciyesspor Kamil ile kontratağa çıktı, topu eliyle kesen İrfan’a hakem Hakan Özkan ikinci sarı karttan kırmızı verdi. İlk dakikalarda golü bulan Erciyes, oyunun kalan bölümlerinde savunmaya çekildi ve kalesinde gol görmedi. Konuk takım böylece, siftahı yaptı ve ilk 3 puanını kazandı.

Haberin Devamı

Osman Özdemir:Bunu haketmedik
Orduspor’un hocası Osman Özdemir, maçın başında gelen golle büyük şok yaşadıklarını belirtti. Özdemir, “İlk 20 dakika toparlanamadık. Ancak daha sonra pek çok gol pozisyonuna girdik. Eğer bu kadar savruk oynamasaydık, galip gelen biz olurduk. Bu sonucu haketmedik” diye konuştu.

Mustafa Altındağ:Moral bulduk
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Altındağ, Ordu galibiyetiyle 3 puandan fazlasını kazandıklarını söyledi. Başarılı hoca, “Geride kalan 3 maçta hiç galibiyetimiz yoktu. Bu durum oyuncularımın üstünde baskı oluşturuyordu. Artık takımın morali yerine geldi” ifadesini kullandı.

YORUM YAZ