MENÜ

Enner Valencia'dan özür açıklaması: Maalesef...

Dünya Kupası eleme maçında penaltı atışında topu yandan dışarı gönderen Enner Valencia, akıllara Fenerbahçe döneminde kaçırdığı penaltıları getirdi. Golcü futbolcudan ilginç açıklama geldi.

Enner Valencia'dan özür açıklaması: Maalesef...

Fenerbahçe'de kaçırdığı penaltılar konuşulan Enner Valencia, penaltı atışı kaçırmaya devam ediyor. Dünya Kupası elemelerinde Ekvador, sahasında Uruguay'ı 2-1 mağlup ederken, maçın 51. dakikasında durum 1-1 iken Valencia kullandığı atıştan yararlanamadı.

Haberin Devamı

'YARIN BİZİMLE OLACAK'

Valencia beyaz noktada topun başındayken, kalede Internacional'den takım arkadaşı kaleci Sergio Rochet vardı. Deneyimli forvet, Uruguay file bekçisini terse yatırmasına karşın, topu diğer tarafta yandan auta attı.

Enner Valenciadan özür açıklaması: Maalesef...

TRİBÜNLER TESELLİ ETMEYE ÇALIŞTI

Kaçan penaltının ardından büyük üzüntü yaşayan Ekvadorlu futbolcuyu takım arkadaşları ve tribünler teselli etmeye çalıştı.
Takım arkadaşları yanına gelerek bir an önce tekrar oyuna dönmesi için moral vermeye çalışırken, taraftarlar da ismiyle tezahürat yaparak takım kaptanı olan futbolcuyu yeniden motive etmeye çalıştı.

'MAALESEF AYAĞIM ÇOK AÇILDI'

Enner Valencia maçtan sonra kaçan penaltısı için özür diledi. 33 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada "Tüm hafta penaltı çalıştım ama olmadı. Bunlar bütün hafta çalıştığım penaltılar, çok penaltı attım ama maalesef ayağım çok açıldı" dedi.

Haberin Devamı

Enner Valenciadan özür açıklaması: Maalesef...

Fenerbahçe'de 2020-23 arası dönemde forma giyen Enner Valencia, bu süreçte 20 kez beyaz noktadan fileleri havalandırdı. Yıldız futbolcu sarı-lacivertlilerde 5 kez ise penaltı atışlarından yararlanamadı.

Enner Valenciadan özür açıklaması: Maalesef...

YORUM YAZ