MENÜ

Emre Can imzayı attı! Resmen açıklandı

Son dönemde ismi Süper Lig devi Fenerbahçe'yle de anılan Emre Can, Alman deviyle yeni sözleşmeye imzasını attı.

Emre Can imzayı attı! Resmen açıklandı

Son dönemde ismi Süper Lig devi Fenerbahçe'yle de anılan Emre Can, Alman deviyle yeni sözleşmeye imzasını attı. Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olan Emre Can, Alman deviyle 2026 yılına kadar anlaştı. 

Haberin Devamı

Bundesliga kulübü Borussia Dortmund, orta saha oyuncusu Emre Can (29), ile Cuma öğleden sonra 30 Haziran 2026'ya kadar iki yıl daha uzattı.

Borussia Dortmund'dan yapılan açıklama şu şekilde: 

"Geçen sezon Emre, her zaman onda gördüğümüz lider oyuncu haline geldi. Açgözlülüğünü, fiziği ve sadece Borussia Dortmund'da değil, milli takımda da her maçı kazanma konusundaki mutlak kararlılığını takdir ediyoruz. Emre güçlü, olgun bir kişilik ve geniş bir uluslararası deneyime sahip. Bu ekibi daha da geliştirmemize ve istikrara kavuşturmamıza yardımcı olacak. Emre ile bu ortak yolda devam etmekten çok mutluyuz" dedi BVB Sportif Direktörü Sebastian Kehl.

Emre Can imzayı attı Resmen açıklandı

Can, kariyerinde 124 Bundesliga maçı (14 gol, 10 asist), 115 Premier Lig düellosu (10 gol, 7 asist), 37 Serie A maçı (4 gol, 1 asist), 40 UEFA Şampiyonlar Ligi maçı (1 gol, 1 asist) ve Alman milli futbol takımı için 41 uluslararası maç (1 gol) oynadı. Borussia Dortmund'un şu ana kadar 46 puan topladığı 2023'te Can, teknik direktör Edin Terzic'in kadrosunda en çok yer alan oyunculardan biri oldu. 2021'de Borussia Dortmund ile DFB Kupası'nı finalde Leipzig'i 4-1 yenerek kazandı.

Haberin Devamı

'DORTMUND'DA KENDİMİ RAHAT HİSSEDİYORUM'

Emre Can, "Dortmund'da kendimi çok rahat hissediyorum. Son birkaç ayda kesinlikle geldim ve kendimden ne beklediğimi ve buradaki taraftarların benden ne beklediğini gösterdim. Sezonun ikinci yarısındaki gibi hatta daha iyi oynamak benim kıstasım olmalı. Dortmund ve ben birlikte iyi gidiyoruz. Bu yüzden burada kalmak, çok çalışmak ve takımın hedeflerimize ulaşmasına yardımcı olmak istiyorum." dedi. 

Emre Can imzayı attı Resmen açıklandı

 

YORUM YAZ