MENÜ

Efsane futbolcudan Ronaldo'ya Messi üzerinden olay cevap! 'Kapa çeneni'

Fransa'nın efsane futbolcularından Frank Leboueuf, Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo'ya sert çıktı. Fransız stoper, Ronaldo'nun Ligue 1 için söylediği sözler hakkında açıklamalarda bulunurken Lionel Messi üzerinden olay bir cevap verdi.

Efsane futbolcudan Ronaldo'ya Messi üzerinden olay cevap! 'Kapa çeneni'

Fransız eski futbolcu Frank Leboueuf, Cristiano Ronaldo'nun Ligue 1 için söylediği sözlere cevap verirken Portekizli yıldıza eleştirilerde bulundu. Ronaldo'ya çenesini kapatması tavsiyesinde bulunmayı da ihmal etmedi. 

Haberin Devamı

Ligue 1'den daha iyi dedi! 

Şu anda Suudi Pro Lig ekiplerinden Al Nassr'ın formasını giyen Cristiano Ronaldo, daha önce yaptığı ödül töreni konuşmasında Suudi Arabistan Ligi'nin Ligue 1'den daha iyi olduğunun altını çizmişti. 

Efsane futbolcudan Ronaldoya Messi üzerinden olay cevap Kapa çeneni

'Çünkü Messi Ligue 1'de oynadı!'

Fransız eski oyuncu bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Ronaldo'nun Suudi Arabistan liginin Fransa Ligue 1'den iyi olduğunu söylemesi beni rahatsız etti. Sizce neden bunu Portekiz ligi için değil de Ligue 1 için söylemeye karar verdi? Çünkü Lionel Messi, Ligue 1'de oynadı!"

Efsane futbolcudan Ronaldoya Messi üzerinden olay cevap Kapa çeneni

'Ronaldo çenesini kapatsın'

Leboueuf, açıklamalarının devamında Ronaldo'ya karşı olay bir ifade kullanarak, "Bir oyuncu olarak ona büyük bir saygım var ama Ronaldo çenesini kapatsın. Bu Ligue 1'e haksızlık" diyerek ülkesinin futbolunu savundu.

YORUM YAZ