MENÜ

Eden Hazard'da büyük sürpriz! İspanyol ekibiyle antrenmana çıktı

2022/2023 sezonunun sona ermesiyle birlikte Real Madrid ile sözleşmesi biten Eden Hazard futbolu bırakma kararı almıştı. Belçikalı yıldızın İspanyol takımıyla antrenmana çıktığı öğrenildi. İşte detaylar...

Eden Hazard'da büyük sürpriz! İspanyol ekibiyle antrenmana çıktı

Rekor bir bonservis bedeliyle Chelsea'den Real Madrid'e transfer olan Eden Hazard, İspanyol devinde beklenen performansı gösterememişti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon sonu sözleşmesi sona eren Belçikalı yıldız herhangi bir takımla sözleşme imzalamamıştı. 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu kendisine ait Instagram hesabından yaptığı açıklamayla aktif futbol yaşantısına son verdiğini duyurmuştu.

EMEKLİLİK KARARINI BÖYLE DUYURMUŞTU

Eden Hazard kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: Kendinize doğru zamanda dur demeyi bilmelisiniz. 16 yıllık kariyerimin ve oynadığı 700'den fazla maçın ardından profesyonel futbolculuk kariyerime son verme kararı aldım.

Hayalimi gerçekleştirebildim. Avrupa ve dünya çapında stadyumlarda oynadım. Eğlendim. Kariyerim boyunca harika insanlarla, yöneticilerle, antrenörlerle, takım arkadaşlarıyla tanıştım ve özellikle çalıştığım kulüplere teşekkür etmek istiyorum. Lille, Chelsea ve Real Madrid, ve tabii ki Belçika Milli Takımı'na tekrar teşekkür etmek istiyorum.

Haberin Devamı

Eden Hazardda büyük sürpriz İspanyol ekibiyle antrenmana çıktı

Aileme, arkadaşlarıma, menajerlerime ve iyi ve kötü günde yanımda olan insanlara çok teşekkür ediyorum. Son olarak bunca yıldır beni takip eden siz hayranlarıma, oynadığım ülkelerin her birinde beni cesaretlendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Artık sevdiğim şeylerin tadını çıkarma ve yeni deneyimler yaşama zamanı. Yakında saha dışında görüşürüz."

İSPANYOL TAKIMIYLA ANTRENMANA ÇIKTI

Futbolu bıraktıktan sonra ne yapacağıyla ilgili henüz bir karar vermeyen Eden Hazard, oğlu Yannis'in forma giydiği Rayo Majadahonda takımının alt yaş kategori takımıyla antrenmana çıktı.

Eden Hazardda büyük sürpriz İspanyol ekibiyle antrenmana çıktı

Fransız basınında İspanya 2. Ligi'nin bir alt liginde mücadele eden Rayo Majadahonda'nın kapılarının Belçikalı yıldıza sonuna kadar açık olduğu ve devre arası transfer döneminde bir sürprizin yaşanabileceği ifade edildi.

Eden Hazardda büyük sürpriz İspanyol ekibiyle antrenmana çıktı

YORUM YAZ