MENÜ

Dinorah Santa Ana, Dani Alves'in masumiyetine inanıyor

23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan ve cezaevinde bulunan Dani Alves için eski eşi önemli açıklamalarda bulundu.

Dinorah Santa Ana, Dani Alves'in masumiyetine inanıyor

Barcelona kentindeki bir diskoda 30 Aralık 2022 gecesi 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan dünyaca ünlü futbolcu Dani Alves, 20 Ocak'ta Meksika'dan Barcelona'ya gelmesinin ardından gözaltına alınmış ardından çıkartıldığı mahkemede hakimin kararıyla kefaletsiz geçici tutuklanmıştı.

Haberin Devamı

Polise verdiği ifadeyi üç kez değiştiren ve sonunda sözü edilen kadınla cinsel birliktelik yaşadığını kabul eden 39 yaşındaki Alves, bulunduğu Brains 1 cezaevinden güvenlik gerekçesiyle 23 Ocak'ta Brains 2 cezaevine nakledilmişti.

 

Dinorah Santa Ana, Dani Alvesin masumiyetine inanıyor

 

DNA'LAR KANIT OLDU

Brezilyalı futbolcu, cinsel ilişkide zorlama olmadığını savunsa da savcılık, DNA testlerinin Alves'i suçlu gösterdiğini savunuyor. İspanya'daki mevcut yasalara göre Alves'in 1 ila 12 yıl hapis cezası alma ihtimali bulunuyor.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Kariyerinde Sevilla, Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain ve Sao Paulo gibi takımlarda oynayan Alves'in, cinsel saldırı suçlamasıyla Barcelona'da tutuklanmasının ardından, son olarak forma giydiği Meksika ekibi UNAM'daki sözleşmesi feshedilmişti.

Haberin Devamı

 

Dinorah Santa Ana, Dani Alvesin masumiyetine inanıyor

 

ÇOCUKLARI İÇİN KONUŞMAYA GİTTİ

Dani Alves'in eski eşi ve çocuklarının annesi olan Dinorah Santa Ana, Brezilyalı futbolcuyu bulunduğu cezaevinde ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Santa Ana ilk olarak "O iyi, güçlü. İyi dayanıyor" ifadelerini kullandı. Ardından açıklamalarına devam eden Dani Alves'in eski eşi, "Buraya çocukların eğitimi konusunda konuşmaya geldim. Sonuçta onlar için kolay bir durum değil. Dani Alves'in bir ailesi var ve çoğu zaman söylenen her şey doğru değil. Bu, çocukların yaşamları üzerinde ağır bir yük oluşturan bir şey." dedi.

MASUMİYETİNE İNANIYOR

Santa Ana ayrıca hem kendisinin hem de ailesinin Brezilyalı futbolcunun masumiyetine inanmaya devam ettiğini vurguladı.

YORUM YAZ