MENÜ

Diego Lugano'dan olay açıklama: Hakemler yardım etti

2006/2011 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Diego Lugano sürpriz bir açıklamada bulundu. İşte efsane ismin çok konuşulacak sözleri...

Diego Lugano'dan olay açıklama: Hakemler yardım etti

Fenerbahçe'nin efsane oyuncularından Diego Lugano, yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.

Haberin Devamı

Kariyerine ülkesinin Nacional ekibinde başlayan Uruguaylu savunmacı, 2003 yılında Brezilya ekibi Sao Paulo'ya transfer olmuştu. Üç yıl burada kalan Lugano, 2006 yılında 7,50 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu.

TÜRKİYE'DE DÖRT KUPA KAZANDI

Fenerbahçe formasıyla 2006/2007 ve 2010/2011 sezonlarında şampiyonluk sevinci yaşayan başarılı oyuncu, 2007/2008 ve 2009/2010'da Süper Kupa zaferlerinde forma giydi.

Diego Luganodan olay açıklama: Hakemler yardım etti

2007/2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir başarı sergileyerek çeyrek finale yükselen sarı - lacivertli kadronun en önemli isimlerinden biri olarak gösteriliyordu.

NAPOLI'NİN KIM MIN-JAE PLANI

FENERBAHÇE'DEN SONRA PSG MACERASI BAŞLADI

2011 yılında Paris Saint-Germain'e transfer olan Diego Lugano ardından sırasıyla Malaga, West Bromwich Albion, Hacken, Cerro Porteno formaları giydikten sonra Sao Paulo formasıyla aktif futbola veda etti.

Haberin Devamı

Futbolu bıraktıktan sonra Sao Paulo'da 2018/2020 yılları arasında Sportif Direktör olarak görev yaptı.

Diego Luganodan olay açıklama: Hakemler yardım etti

OLAY AÇIKLAMA

Diego Lugano, Katar'da düzenlenen ve Arjantin'in kazandığı 2022 Dünya Kupası hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.

Uruguaylı efsane oyuncu hakemlerin Arjantin'e yardım ettiğini iddia ederek; "Lionel Messi ve arkadaşlarına verilen beş penaltıdan dördünde düdük çalınmaması gerekiyordu. Hakemler çok fazla kredi sağladı" şeklinde konuştu.

Diego Luganodan olay açıklama: Hakemler yardım etti

'FIFA'NIN YAPTIĞI BÜYÜK BİR HATA'

Lugano açıklamalarına şöyle devam etti; "Mevcut kurallar, oyundan hiçbir şey anlamayan kişiler tarafından oluşturuluyor. Arkanı dönüyorsun, top parmağına değiyor ve penaltı veriliyor.

Bu hiç futbol oynamamış insanların vereceği bir karar. FIFA'nın yaptığı büyük bir hata" ifadelerini kullandı.

Diego Luganodan olay açıklama: Hakemler yardım etti

YORUM YAZ