MENÜ

Cristiano Ronaldo'ya olay sözler! 'Onun egosu...'

Kulüp futbolunda liglerin son bölümüne yaklaşılırken, gözler Türkiye'nin de mücadele edeceği EURO 2024'e çevrilmiş durumda. Portekiz formasıyla turnuvada neler yapacağı merakla beklenen Cristiano Ronaldo hakkında da şimdiden birçok farklı görüş var. Premier Lig devi Liverpool'un eski yıldızı da, bu görüşünü açık bir şekilde dile getirdi ve bu sözler olay oldu. İşte detaylar...

Cristiano Ronaldo'ya olay sözler! 'Onun egosu...'

Suudi Pro Lig kulübü Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo, adeta durmak nedir bilmiyor.  Al-Nassr formasıyla arka arkaya yaptığı hat-tricklerle bu sezon 42 gole ulaşan 39 yaşındaki oyuncu, yavaşlama belirtisi göstermiyor. Bu durum, Ronaldo'nun 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için elini kuvvetlendirse de bazıları, yıldız futbolcunun yedek kalmasının Portekiz için daha iyi olacağını düşünüyor. Portekiz'in EURO 2024'te gruptaki rakiplerinden biri olan Çekya'nın eski yıldızı Patrick Berger'in yorumu da bu minvalde.

Haberin Devamı

'20-25 DAKİKA OYNAMALI'

Liverpool'un eski yıldızı Berger, bir Çekya taraftarı olarak Crisitano Ronaldo'nın, ilk 11'de olmasının Çekya adına daha iyi olacağını iddia etti. Ronaldo'nun yaşına vurgu yapan Berger, "Tüm zamanların en iyi futbolcularından biri olsa da yaşı hâlâ önemli bir faktör. 39 yaşında. Dünya Kupası'nda ilk 11'de başlamaması gerektiğini düşünüyorum. Son 20 ya da 25 dakika yedek kulübesinden gelmesinin daha iyi olacağını düşünüyorum. Her zaman şans yaratacaktır. 90 dakika ya da son 25 dakika fark etmez" sözlerini sarf etti.

Cristiano Ronaldoya olay sözler Onun egosu...

'EGOSU, ONU YEDEK BIRAKMAYI ZORLAŞTIRIYOR'

Berger, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yedek kalması, 2022 Dünya Kupası'nda da Portekiz için daha iyi olurdu ama egosu ve bunun gibi şeyler onu yedek bırakmayı zorlaştırıyor. EURO 2024'te Çek Cumhuriyeti'ne karşı ilk 11'de başlarsa mutlu olurum. Bence Portekiz harika bir takım ve Ronaldo ilk 11'de olmasa bile turnuvayı kazanabilirler. Ronaldo, baştan itibaren her maçta ilk 11'de oynamazsa çok daha yüksek bir şansları var. Eğer yedek kulübesinde olsaydı, daha çok endişelenirdim. Bence bunu Katar'da yapsalardı finale kadar gidebilirlerdi."

Haberin Devamı

OLYMPİAKOS MAÇINDA...

TÜRKİYE İLE AYNI GRUPTALAR

Cristiano Ronaldo'nun ilk 11'de oynayıp oynamayacağı Türkiye'yi de ilgilendiriyor. Zira A Millî Takım, EURO 2024'te F Grubu'nda Gürcistan, Çekya ve Portekiz ile mücadele edecek. İlk maçına 18 Haziran'da Gürcistan karşısında çıkacak olan ay-yıldızlılar, ardından 22 Haziran'da Portekiz ile karşılaşacak. Türkiye gruptaki son mücadelesini ise 26 Haziran'da Çekya'ya karşı verecek.

 

YORUM YAZ