MENÜ

Cristiano Ronaldo'dan tepki çeken hareket! 'Formayı kasıklarına sürdü ve...'

Cristiano Ronaldo, Al Nassr'ın Al Hilal'e 2-0 kaybettiği mücadelenin ardından adeta öfkeden deliye döndü. O anlar sosyal medyada viral oldu.

Cristiano Ronaldo'dan tepki çeken hareket! 'Formayı kasıklarına sürdü ve...'

Cristiano Ronaldo'nun forma giydiği Al Nassr, Suudi Pro Lig devre arasındayken dün Riyad Sezon Kupası'nda Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı başlayan Al Hilal, henüz 17. dakikada Lazio'nun eski yıldızı Milinkovic-Savic'in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı sona ermeden önce 30. dakikada Al Dawsari farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmada kalan bir saatlik bölümde başka gol sesi çıkmayınca Al Hilal, Al Nassr'ı 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldodan tepki çeken hareket Formayı kasıklarına sürdü ve...

YİNE 'MESSI' TEZAHÜRATLARI!

Bu arada karşılaşmaya Cristiano Ronaldo'nun hareketleri damga vurdu. Al-Hilal taraftarları, maçın son anlarında stadyumda Messi diye bağırmaya başladı. Takımı 2-0 yenik olan Portekizli süperstar, bu tezahüratları duyunca daha da sinirlendi. Ronaldo, bir süre bu sesleri duymazdan geldi ancak sonunda dayanamadı. Tribünlere dönen yıldız oyuncu taraftarlara, "Daha fazla bağırın!" şeklinde bir harekette bulundu.

KANE'İ BİLE SOLLADI!

MAÇ SONUNDA OLAY HAREKET!

Karşılaşmanın sona ermesinin ardından Al Hilal taraftarları, tahriklerini daha da artınca Cristiano Ronaldo iyice çileden çıktı. Soyunma odasına giden yıldız futbolcuya tribünlerden Al Hilal formaları atıldı. Ronaldo bu formalardan bir tanesini alıp kasığına doğru sürttü. Ardından formayı şortunun içine sokan yıldız oyuncu, kendisine atılan formayı taraftarlara geri fırlattı. Ronaldo'nun bu anları sosyal medyada viral haline geldi.

Ronaldo'dan şok tepki! Al-Hilal forması üzerine atılınca...
YORUM YAZ