MENÜ

Cristiano Ronaldo'dan olay Lionel Messi itirafı! 'Arkadaş değiliz'

Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo'dan Slovakya maçı öncesinde en büyük ezeli rakibi Lionel Messi hakkında sürpriz bir itiraf geldi.

Cristiano Ronaldo'dan olay Lionel Messi itirafı! 'Arkadaş değiliz'

Portekiz'in EURO 2024'a katılmak için oynayacağı Slovakya maçı öncesinde Lionel Messi özelinde de konuşurken şu anda formasını giydiği Suudi Pro Lig ekibi Al Nassr hakkında da önemli ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

'Benim için sürpriz oldu'

Kariyerinde, 850. golünü atan Portekizli yıldız, "Bu tarihi bir dönüm noktası. Ulaşacağımı hiç düşünmediğim bu rakamlara ulaşmak benim için sürpriz oldu. Ama daha fazlasını istiyorum. Bana yardımcı olanlara teşekkür ederim" dedi. 

'Arkadaşım değil'

Ezeli rakibi Messi hakkında ise şu ifadeleri kullandı: 'Rekabet sona erdi. Güzeldi, izleyenler beğendi. Cristiano Ronaldo'yu seviyorsanız Messi'den nefret etmenize gerek yok. İkimizde de çok iyiydik ve futbol tarihini değiştirdik. Dünyanın her yerinde saygı görüyoruz, en önemli şey bu. Gördüğüm kadarıyla gayet iyi durumda. Devam ediyor. Daha önce de söyledim, 15 yıl aynı sahneyi paylaştık ve sonuçta arkadaşım değil, ama biz profesyonel meslektaşlarız ve birbirimize saygı duyuyoruz.'

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldodan olay Lionel Messi itirafı Arkadaş değiliz

'Öncü oldum'

Portekizli süperstar son olarak Suudi Arabistan'daki futboldan şu sözlerle bahsederek sözlerini tamamladı: 'Arabistan liginde oynamak normal. Bir Al-Nassr oyuncusu olarak bunun olacağını biliyordum, bu bir değişikliği değiştirmek bir ayrıcalık. Bir ülkenin kültürü ve futbolu, harika yıldızlara sahip olması beni gururlandırıyor, öncü oldum ve bununla gurur duyuyorum.'

Cristiano Ronaldodan olay Lionel Messi itirafı Arkadaş değiliz

 

YORUM YAZ