MENÜ

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'da ayın futbolcusu seçildi

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan Pro Lig’inde şubat ayının en iyi futbolcusu oldu.

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'da ayın futbolcusu seçildi

Premier Lig ekibi Manchester United'dan ayrıldıktan sonra yeni adresi büyük merak konusu olan Cristiano Ronaldo, tarihî bir sözleşme ile Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuştu. Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr ile 2.5 yıl karşılığında toplamda 500 milyon Euro bedele sahip olan sözleşme imzalamıştı.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistanda ayın futbolcusu seçildi

'Vizyonu ilham verici'

Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a imzası dünya futbol gündemine damga vururken Portekizli süperstar, kararında etkili olan faktörleri dile getirmişti. İmzanın duyurulması sonrası açıklamalarda bulunan 37 yaşındaki futbolcu, "Farklı bir ülkede yeni bir lig macerasını dört gözle bekliyorum. Al Nassr'ın vizyonu ilham verici. Yeni takımıma katılmak ve takımın daha fazla başarıya ulaşmasına yardımcı olmak adına heyecan duyuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistanda ayın futbolcusu seçildi

8 gol attı

Futbol kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan Pro Ligi’nde şubat ayının futbolcusu seçildi. Portekizli futbolcu bu süre zarfında Arabistan Ligi'nde Al Fateh takımına 1, Al Wahda'ya 4, Damak’a da 3 gol attı.

Haberin Devamı

38 yaşındaki yıldız Al Taawon müsabakasında da 2 asiste imza atarak şubat ayının en iyi futbolcusu olmayı başardı. Ronaldo, Al Nassr forması altında 5 lig maçında 8 gol atıp, 2 asist üreterek takımına katkıda bulundu.

YORUM YAZ