MENÜ

Chelsea'de Conte krizi

İngiltere Premier Lig’in ilk haftasında aldığı şok mağlubiyetle büyük bir sarsıntı yaşayan son şampiyon Chelsea’de, Conte krizi patlak verdi. İtalyan teknik adam yönetime, takımın eksiklerinin bulunduğunu ve transfer gerektiğini söyledi

Chelsea'de Conte krizi

Chelsea ile ilk sezonunda şampiyonluk sevinci yaşayan Antonio Conte, yeni sezona kötü başlamalarının ardından yönetime patladı.

Ligin ilk haftasında Burnley’e 3-2 mağlup olarak taraftarlarını endişeye sokan Maviler’de, yönetim ile Conte krizi tüm dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Sezon başlamadan önce başkan Abrahamovic’e takıma takviye yapılması gerektiğini belirten İtalyan teknik adam, kadro eksikliğinden dolayı dert yanıyor. Ayrıca Conte’nin, takımın sahibi Abramovic’le görüşerek acil transfer istediği söyleniyor.

Juventus’tan ayrılmıştı

Conte, Londra ekibinin patronu Abramovic’e transfer konusunda ısrarcı olmasına rağmen istedikleri yapılmaması, Chelsea taraftarını endişelendirmeye başladı. Chelsea’li futbolseverlerin korktuğu en önemli nokta ise başarılı çalıştırıcının eski takımı Juventus’tan gereken takviyelerin yapılmaması üzerine ayrılması olduğu öğrenildi. 48 yaşındaki teknik adam ve yönetimin arasında patlak veren bu krizin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı konuşuluyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ