MENÜ

Anadolu derbisinde kazanan Sivasspor!

Sivasspor, Kayserispor deplasmanında 3-1 kazandı. Yiğidolar, Bülent Uygun yönetimindeki ilk maçtan zaferle ayrılmayı başardı. İki golün sahibi Manaj ise gördüğü sarı kartla bir sonraki maç olan Galatasaray karşılaşmasında cezalı duruma düştü.

Anadolu derbisinde kazanan Sivasspor!

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Kayserispor, Sivasspor’u konuk etti. İki kulübün arasındaki özel rekabetten dolayı ‘Anadolu Derbisi’ olarak adlandırılan karşılaşmada ilk gol, konuk ekip Sivasspor’dan geldi.

Haberin Devamı

Arif Kocaman’ın talihsizliği

Konuk ekipte Sol kanattan ceza sahasına giren Barrow sol ayağıyla yerden ortaladı. Ön direkte Kayserispor savunmacısı Arif Kocaman’dan seken top ağlarla buluştu ve Yiğidolar, deplasmanda öne geçti.

Beraberlik golü Bahoken’den

Recep Uçar’ın öğrencileri kritik bir dakikada skoru beraberliğe taşımayı başardı. Ceza sahasında bulunan Bahoken, yaptığı gelişine vuruşla üst direğe de çarpan topu ağlara gönderdi ve Kayserispor beraberliği yakaladı. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 sona erdi.

Bülent Uygun ilk maçında galibiyet aldı

İkinci devrede iki takım da karşılıklı pozisyonlar üretti. 86. dakikada Manaj ceza sahasında yerde kaldı ve penaltı bekledi. Hakem Alper Akarsu, VAR tavsiyesi ile kenara giderek pozisyonu monitörden izledi ve penaltıyı verdi. Penaltıyı kullanan Manaj, skoru 2-1’e getirdi. 90+8’de Manaj bir gol daha buldu ve Yiğidolar, kritik maçı deplasmanda 3-1 kazandı.

Haberin Devamı

Manaj, Galatasaray maçında yok!

Kayserispor ağlarına iki gol atan Sivasspor'un forveti Manaj, mücadelenin 90+6. dakikasında sarı kart gördü. Bu sezon Trendyol Süper Lig'deki dördüncü sarı kartını gören Arnavut golcü, önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray mücadelesi için cezalı duruma düştü.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

GOL | 24' Sivasspor, Arif Kocaman'ın kendi kalesine kaydettiği gol ile öne geçti... Sol kanattan ceza sahasına giren Barrow sol ayağıyla topu içeriye çevirdi, ön direkte Arif Kocaman'dan seken top ağlarla buluştu: 0-1.

GOL |  42' Kayserispor, Bahoken'in golüyle skoru eşitledi... Sağ kanatta topla buluşan Boa Morte yerden sert ortaladı, ceza sahasında bulunan Bahoken'in tek vuruşunda top üst direğe de çarpıp ağlarla buluştu: 1-1.

Kayseri'de ilk yarı 1-1 sona erdi.

GOL | 90+3' Sivasspor, Manaj'ın penaltı golüyle öne geçti... Maçın son anlarında penaltı kazanan konuk ekipte penaltıyı kullanan Manaj topu ağlarla buluşturdu: 1-2.

GOL | 90+8 Sivasspor'da Manaj kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti ve maçın skorunu tayin etti: 1-3.

Kayserispor - Sivasspor maçının ilk 11'leri

Kayserispor: Bilal, Gökhan, Arif, Attamah, Hasan Ali Kaldırım, Kartal Kayra, Ali Karimi, Cardoso, Boa Morte, Mame Thiam, Bahoken.

Haberin Devamı

Sivasspor: Ali Şaşal, Alaaddin, Appindangoye, Caner, Uğur, Hakan, Charisis, Samu Saiz, Koita, Barrow, Manaj.

 

Anadolu derbisinde kazanan Sivasspor

YORUM YAZ