MENÜ

Business Cup Heyecanı Başlıyor

Business Cup 2014 Bahar Dönemi 4 ilde 86 takımın katılımıyla 23 Mart'ta başlıyor. Business Cup İstanbul kura çekilişi, Grand Hyatt Hotel'in toplantı salonunda görkemli bir törenle gerçekleşti.

Business Cup Heyecanı Başlıyor

Yılda 2 kez düzenlenen Business Cup, kurumsal şirketlerin çalışanlarından oluşan futbol takımlarının katılımıyla organize edilen, bu alandaki en geniş kap samlı ve en profesyonel futbol organizasyonu olma özelliği taşıyan bir prestij ligidir.

Türkiye çapındaki tek kurumlar futbol ligi özelliğini taşıyan Business Cup, 23 Mart 2014 tarihinde start alıyor. Turnuva 1 Haziran’da "Büyük Türkiye Finali" ile son bulacak. Basın toplantıları, istatistikleri, maçların HD geniş özeti ve uzman kadrosuyla şirket çalışanlarına Şampiyonlar Ligi atmosferi yaşatan Business Cup'ta heyecan 4 ilde 23 Mart 2014 tarhinde start alacak. ( İstanbul, İzmir, Ankara, Konya)

Business Cup 2014 Bahar Dönemi kura çekilişi, Cenevre’yi aratmayan atmosferiyle Grand Hyatt Hotel’in toplantı salonunda görkemli bir törenle gerçekleşti.

Güzide 25 şirketin temsilcilerinin yer aldığı salonda, torbaların tanıtıldığı videolarda şirketleri adına konuşan yetkililerin verdikleri demeçler oldukça iddialıydı. Spor Yazarı Adnan Aybaba ve Teknik Direktör Muhsin Ertuğral’ın da katılarak renk kattığı gecede, kura çekiminin başladığı andan itibaren heyecan bir kat daha arttı. Kuraların çekilmesinin ardından puan hesapları yapmaya başlayan teknik heyetler, Pazar gününü beklemeye koyuldular. İstanbul’daki müsabakalar Pazar günleri Tarabya Metin Oktay tesislerinde oynanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ