MENÜ

Bundesliga şokta! İki gol, iki kahreden ölüm...

Bundesliga'da Leipzig ile Mönchengladbach arasında oynanan karşılaşma öncesi iki vefat haberi geldi. Yaşanan bu trajedinin ardından iki kulüp de taziye mesajı yayınladı. İşte detaylar...

Bundesliga şokta! İki gol, iki kahreden ölüm...

Almanya Bundesliga'nın 22. hafta mücadelesinde Leipzig, Mönchengladbach'ı konuk etti. Ligde ilk 4'e girmek için çaba sarf eden Marco Rose'un öğrencileri, kötü bir sezon geçiren Gladbach'ı 2-0 mağlup etmeyi başardı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller 14 ile 57. dakikalarda Xavier Simons ve Lois Openda'dan geldi. Leipzig bu galibiyetle birlikte ligde puanını 40'a yükseltirken Gladbach ise 22 puanda kaldı.

Haberin Devamı

'ÇAĞ DIŞI, BUNDAN KÖTÜSÜ OLAMAZ'

TRİBÜNDE HAYATINI KAYBETTİ

Leipzig ile Mönchengladbach ile oynanan karşılaşma öncesinde iki üzücü haber geldi. Karşılaşmayı izlemek için Red Bull Arena'da tribünlerdeki yerini alan bir RB Leipzig taraftarı, mücadele esnasında rahatsızlandı. Söz konusu taraftara sağlık ekibi acil bir müdahalede bulundu ancak Leipzigli futbolsever, kurtarılamadı.

Bundesliga şokta İki gol, iki kahreden ölüm...

STADA GELİRKEN VEFAT ETTİ

Cumartesi günü oynanan mücadeledeki tek acı haber bu değildi. Bir Gladbach taraftarının da Leipzig yolunda geçirdiği kazanın ardından hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Leipzig'den yapılan açıklamada, "Yürek parçalayıcı bir gece. Bugün RB Leipzig ile Borussia Mönchengladbach arasında oynanacak maçta bir taraftarımız maalesef stadyumda hayatını kaybetmiştir. Aynı gün Borussia Mönchengladbach taraftar grubunun bir üyesi de Leipzig yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Derin bir üzüntü içindeyiz ve tüm düşüncelerimiz, derin taziyelerimiz taraftarların aileleri ve yakınlarıyla birlikte. Huzur içinde yatsınlar" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

GLADBACH DA AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan karşılaşmayı 2-0 kaybede Mönchengladbach'tan da mücadelenin ardından taziye mesajı yayınlandı. Kulübü resmî internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Bugün vefat eden her iki taraftarımızın ailelerine ve dostlarına en derin taziyelerimizi sunuyoruz" denildi.

YORUM YAZ