MENÜ

Yunanistan'da Fatih Terim'e olay sözler: 'Çağ dışı, bundan daha kötüsü olamaz'

Panathinaikos, 39. dakikadan itibaren 10 kişi oynayan Lamia karşısında iki puan kaybetti. Yunan basınında bu beraberliğin ardından takımın oyununa dair çarpıcı bir eleştiri vardı. İşte detaylar...

Yunanistan'da Fatih Terim'e olay sözler: 'Çağ dışı, bundan daha kötüsü olamaz'

Teknik Direktör Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Yunanistan Süper Lig 23. hafta mücadelesinde Lamia'yı konuk etti. Uzun zaman sonra ligde taraftarıyla buluşan yeşil-beyazlı takım, rakibine iki puan bıraktı. Panathinaikos - Lamia mücadelesine sakatlıklar da damga vurdu. İşte karşılaşmadan öne çıkan ayrıntılar...

Haberin Devamı

İLK YARIDA İKİ ŞOK

Panathinaikos maçın ilk yarısında adeta sakatlıklarla boğuştu. Karşılaşmanın 14. dakikasında Verbic, aldığı darbe sonucunda maça devam edemedi ve yerini Aitor'a bıraktı. Bu değişiklikten dokuz dakika sonra ise bu kez Juankar yine darbeye bağlı bir sakatlık yaşadı ve 23. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı. Juankar'ın yerine oyuna etkili ortalarıyla tanınan Mladenovic girdi.

SAMET'E SERT FAUL, KIRMIZI KART GETİRDİ

Ev sahibi ekibin iki zorunlu değişikliğinin ardından Lamia'da Martinez, Samet Akaydın'a yaptığı sert faulün ardından 39. dakikada direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. A Millî Takım stoperi ise aldığı sert müdahaleye rağmen sakatlık yaşamadı ve maça devam edebildi. Panathinaikos'un 10 kişi kalan rakibine karşı işi kolaylaşmış gibi görünse de işler Fatih Terim'in istediği gibi gitmedi. İlk yarı sona ermeden üzere sahneye Panathinaikos'un eski golcüsü Carlisto Lopez çıktı ve Lamia'yı 1-0 öne geçirdi.

Haberin Devamı

BERNARD'DAN ANINDA CEVAP

Carlisto Lopez'in golünün ardından Panathinaikos, 45+3'te Bernard'ın golüyle skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci devrede Fatih Terim çift santrfora dönerken bunun meyvesini aldı ve 59. dakikada, ikinci yarıda oyuna giren Jeremejeff'in kaydettiği gol ile Panathinaikos 2-1 öne geçti. Ancak Terim'in öğrencileri, 68'de Tsiloulis'in golüne engel olamayınca 10 kişi rakibine karşı sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Yeşil-beyazlı takım bu beraberliğin ardından ligde puanını 51'e yükseltti. Bir maç eksiği bulunan lider PAOK'un da 51 puanı bulunuyor.

Yunanistanda Fatih Terime olay sözler: Çağ dışı, bundan daha kötüsü olamaz

"BUNDAN DAHA KÖTÜ OLAMAZ"

Panathinaikos'un, 39. dakikadan itibaren 10 kişi oynayan rakibine karşı 3 puan alamamış olması eleştirileri de beraberinde getirdi. Yunan basınından Sport24, "Panathinaikos'un durumu bundan daha kötü olamaz" başlığıyla yeşil-beyazlı takımın oyununu ve Fatih Terim'i eleştirdi. Haberin devamında, "İlk 20 dakikada iki sakatlık, sahanın bir tarafında düzensizlik, düzensiz bir tempo ve hayal kırıklığı. Mantıklı bir şey yoktu. Panathinaikos art arda duran toplarla yüklendi. Ev sahibinin etkisiz futbolu, çağ dışı hücum yaklaşımını tanımlıyor" ifadeleri yer aldı.

Panathinaikos taraftarından Fatih Terim'e sevgi seli!
YORUM YAZ