MENÜ

'Brezilyalı Messi' için dev ekipler sıraya girdi! İşte gönlündeki takım...

16 yaşındaki Brezilyalı yetenek, dünya devlerini henüz şimdiden peşinden sürüklemeyi başardı. Birçok takımın transfer listesinde bulunan genç oyuncu, gönlünde yatan kulübü açıklamasına rağmen şimdilik bu ihtimal pek de mümkün görünmüyor. İşte detaylar...

'Brezilyalı Messi' için dev ekipler sıraya girdi! İşte gönlündeki takım...

'Brezilyalı Messi' olarak bilinen 16 yaşındaki genç yetenek Estevao Willian, Barcelona, Manchester United, Chelsea, Paris Saint-Germain ve Manchester City gibi birçok Avrupa kulübü tarafından takip ediliyor. Yakın zamanda Palmeiras formasıyla ilk kez kulübün sezonun son maçında forma giyen genç oyuncunun, 2025'te 18 yaşına geldiğinde Brezilya liginden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Haberin Devamı

Gönlündeki takımı açıkladı!

Willian'ın daha önce Katalan devi için oynamayı hayal ettiğini ancak diğer rakiplerin oyuncunun 60 €'luk serbest kalma maddesini karşılama olasılıklarının daha yüksek olması nedeniyle Barcelona'nın onu transfer etmesinin zor olacağı aktarılmıştı. Mundo Deportivo'ya göre Barcelona'nın onu alması zor ve bu transfer yarışında diğer devler şu an için bir adım önce bulunuyor.

Brezilyalı Messi için dev ekipler sıraya girdi İşte gönlündeki takım...

Barcelona ihtimali zor!

Ekim ayında oyuncunun babası Avrupa'ya gitti ve burada City, Chelsea ve PSG gibi birçok önemli kulübü ziyaret etti. Oğlunun arzusu gibi babası da onun Katalan devlerini temsil etmesini istiyor ancak devam eden mali kısıtlamalar göz önüne alındığında büyük bir harcama yapmaları pek mümkün görünmüyor. 

Haberin Devamı

Damga vurması bekleniyor! 

16 yaşındaki oyuncu, 2024'te Palmeiras'ta mümkün olduğu kadar çok maça çıkıp dünyanın en iyi kulüplerini etkilemeyi hedefliyor. Hangi ekibin şimdilik onu transfer etmesi belli değil, ancak iki yıl için dünya futboluna damga vurması bekleniyor. 

Brezilyalı Messi için dev ekipler sıraya girdi İşte gönlündeki takım...

YORUM YAZ