MENÜ

Brezilya'da muhteşem maç! 3-0'dan tarihi geri dönüş...

Spor Smart'tan canlı olarak yayınlanan Botafogo - Palmeiras karşılaşması tarihe geçen bir maça sahne oldu. 18 yaşını doldurduğunda Real Madrid'e katılacak olan Endrick, muhteşem geri dönüşün mimarı oldu. İşte o maç...

Brezilya'da muhteşem maç! 3-0'dan tarihi geri dönüş...

Brezilya Serie A'da Botafogo ile Palmeiras karşı karşıya geldi. Spor Smart'tan canlı olarak ekranlara gelen mücadeleye ev sahibi ekip çok hızlı başladı.

Haberin Devamı

36 DAKİKADA 3-0!

21. dakikada Carlos Eduardo'nun golüyle 1-0 öne geçen Botafogo, 30. dakikada Tche Tche'nin golüyle farkı ikiye çıkardı. 36. dakikada bu kez Junior Santos sahneye çıktı ve skoru 3-0'a getiren golü kaydetti.

Brezilyada muhteşem maç 3-0dan tarihi geri dönüş...

MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Mücadelenin ilk yarısı Botafogo'nun 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi, ancak ikinci yarıda sahada tam anlamıyla Palmeiras fırtınası vardı.

49. dakikada 18 yaşını doldurduğunda Real Madrid'e katılacak olan 17 yaşındaki Endrick farkı ikiye indiren golü kaydetti. 76. dakikada ev sahibi ekip Adryelson Rodrigues'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı.

Palmeiras'tan mucizevi geri dönüş!

84. dakikada Endrick kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. 89. dakikada Jose Lopez skora denge getiren golü kaydetti: 3-3.

Haberin Devamı

90+9. dakikada Murilo Cerqueira Palmeiras'ı 3-0 geriden gelerek 4-3 öne geçiren golü kaydetti ve konuk ekip sahadan üç puanla ayrılan taraf olmayı başardı.

Brezilyada muhteşem maç 3-0dan tarihi geri dönüş...

FARK ÜÇE İNDİ

Bu skorun ardından lider Botafogo 59 puanda kalırken, ikinci sırada yer alan Palmeiras 56 puana yükseldi ve farkı üçe indirdi. Botafogo ligde gelecek hafta Vasco da Gama'ya konuk olacak. Palmeiras ise sahasında Atletico Paranaense ile karşı karşıya gelecek.

Brezilyada muhteşem maç 3-0dan tarihi geri dönüş...

YORUM YAZ