MENÜ

Böyle transfer şovu görülmedi! Helikopterle geldi, kılıcı çekti, ata bindi... Arturo Vidal şov

Şilili futbolcu Arturo Vidal, 17 yıl sonra futbola başladığı Colo Colo'ya geri döndü. Yıldız futbolcunun ihtişamlı imza töreninde ilginç anlar yaşandı. İşte detaylar...

Böyle transfer şovu görülmedi! Helikopterle geldi, kılıcı çekti, ata bindi... Arturo Vidal şov

Bayer Leverkusen, Juventus, Bayern Münih, Barcelona ve Inter gibi Avrupa'nın elit seviye kulüplerinde forma giyen Arturo Vidal, Brezilya'ya uğradıktan sonra ülkesi Şili'ye geri döndü. Son olarak Brezilya Serie A ekibi Athletico Paranaense'de forma giyen 36 yaşındaki oyuncu, futbola başladığı Colo Colo'ya transfer oldu. Vidal, Monumental David Arellano Stadyumu'nda adeta 'krallar' gibi karşılandı.

Haberin Devamı

SAHAYA HELİKOPTERLE İNDİ

Şilili futbolcu, Colo Colo'ya transferinin ardından taraftarın karşısına çıktı. Yıldız orta saha, sahanın ortasına helikopterle indi. Daha sonra ata binen Vidal, kılıcını da çekti. Bu görüntüler sosyal medyada viral oldu. Tecrübeli oyuncu, çocukluk kulübü Colo Colo ile 2024'ün sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Böyle transfer şovu görülmedi Helikopterle geldi, kılıcı çekti, ata bindi... Arturo Vidal şov

17 yıl sonra Colo Colo’ya dönen Arturo Vidal, krallar gibi karşılandı!

12 ŞUBAT'TA FORMAYI GİYİYOR

Şili Premier Lig, 17 Şubat'ta Everton DV-Palestino karşılaşması ile başlayacak. Colo Colo ise 18 Şubat'ta yeni sezonda ligdeki ilk maçına çıkacak. Ancak lig başlamadan önce Colo Colo, Şili Süper Kupası'nda 12 Şubat'ta Huachipato ile karşı karşıya gelecek. Arturo Vidal, 17 yıl sonra geri döndüğü takımı ile yeni dönemdeki ilk maçına bu tarihte çıkacak.

Haberin Devamı

Böyle transfer şovu görülmedi Helikopterle geldi, kılıcı çekti, ata bindi... Arturo Vidal şov

15 YIL AVRUPA'DA OYNADI

Şilili orta saha, uzun bir süre Avrupa'da önemli kulüplerde forma giydi. 2007-2022 yılları arasında Bayer Leverkusen, Juventus, Bayern Münih, Barcelona ve Inter'de top koşturan 31 yaşındaki futbolcu, Avrupa futbolunda toplamda 606 karşılaşmaya çıktı. Vidal söz konusu 606 maçta 106 gol atıp 80 asist yaptı.

LINGARD'IN YENİ TAKIMI ŞAŞIRTTI

KUPA CANAVARI

Bayern Münih ile 3 Bundesliga şampiyonluğu yaşayan yıldız futbolcu, Barcelona ile de La Liga'da bir kez zafere ulaştı. Juventus ile İtalya Serie A'yı dört kez kazanan Vidal, Scudetto zaferine bir kez de Inter ile ulaştı. Vidal'in kupa koleksiyonunda bir Almanya Kupası, iki İtalya Kupası, üç İtalya Süper Kupa, iki Almanya Süper Kupa, bir de İspanya Süper Kupa bulunuyor.

YORUM YAZ