MENÜ

Bodrumspor'da forma giyen Cenk Şen'e Süper Lig'den iki talip var

TFF 1. Lig ekibi Bodrumspor'un 22 yaşındaki sol beki Cenk Şen'i Süper Lig ekipleri Trabzonspor ile Medipol Başakşehir kadrosuna katmak istiyor.

Bodrumspor'da forma giyen Cenk Şen'e Süper Lig'den iki talip var

TFF 1. Lig ekibi Bodrumspor forması giyen Cenk Şen, transfer döneminin gözdesi olmaya devam ediyor. Genç oyuncuyu Süper Lig ekipleri transfer listesine ekledi.

Haberin Devamı

SÜPER LİG'DEN İKİ TALİP

Bodrumspor forması giyen genç oyuncu Cenk Şen'i Trabzonspor ile Medipol Başakşehir, transfer listesine ekledi. İki ekip genç oyuncuyu yakından takip ediyor.

CENK ŞEN'İN PERFORMANSI

Bu sezon Bodrumspor ile 35 maça çıkan Cenk Şen, 1 gol atma başarısı gösterirken 2 asist yapmayı başardı. Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 maçta forma giyerken TFF 1. Lig play-off maçında ise 3 karşılaşmada görev aldı. Bu maçta ise 1 gol atma başarısı elde etti.

ANTALYASPOR'DAN GELDİ

Bodrumspor, daha önce Antalyaspor'dan kadrosuna kattığı Gökdeniz Bayrakdar gibi Cenk Şen'i de kırmızı beyazlı ekipten transfer etti. Önce kiralık olarak forma giyen Şen, geçen sene ise bedelsiz olarak bonservisi ile Bodrumspor'a transfer oldu.

Haberin Devamı

5 YILLIK ANLAŞMA YAPTI

Geçen sene Bodrumspor'a transfer olan Cenk Şen, Halim İbrahim Sevinç ile birlikte Antalyaspor'dan geldi. İki genç oyuncu 5 yıllık sözleşmeye imza attı. Cenk Bodrumspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihinde sona erdi. (Ajansspor)

Bodrumsporda forma giyen Cenk Şene Süper Ligden iki talip var

YORUM YAZ