MENÜ

Galatasaray transfer haberi: Mauro Icardi'nin temsilcisinden Galatasaray açıklaması

Galatasaray'da attığı goller ve gösterdiği performansla şampiyonlukta öenmli bir rol oynayan Mauro Icardi'nin bonservisini almak için girişimler devam ediyor. Arjantinli yıldızın temsilcisi pazarlıklarla ilgili son durumu açıkladı.

Galatasaray transfer haberi: Mauro Icardi'nin temsilcisinden Galatasaray açıklaması

Paris Saint-Germain'den kiralık olarak geldiği Galatasaray'da mükemmel bir sezon geçiren ve şampiyonlukta önemli katkısı bulunan Arjantinli yıldız, sezonun tamamlanması sonrası ailesiyle birlikte tatile çıktı ve transfer görüşmeleri devam ediyor.

Haberin Devamı

Galatasaraylı taraftarların transferini dört gözle beklediği yıldız forvet konusunda konusunda sıcak bir gelişme yaşanırken Wanda Nara'nın kişisel sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Sarı Kırmızılı ekip futbolseverlerini endişelendirdi.

BAŞKAN DEVREDE!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in başarısından dolayı tebrik ettiği Icardi'ye, "Katkıların için çok teşekkürler. Avrupa kupalarında büyük hedeflerimiz var. Bu hedeflere giderken bizimle olmanı istiyoruz. Seneye de bizimle şampiyonlukları kutlamanı istiyoruz" dediği belirtildi. Başkan, PSG ile anlaşması için de Erden Timur'a tam yetki vermiş durumda.

Galatasaray transfer haberi: Mauro Icardinin temsilcisinden Galatasaray açıklaması

SPONSORLAR HAZIR

Hem Icardi’nin hem de kulübü PSG’nin maddi taleplerini sorunsuz şekilde karşılamak isteyen Galatasaray Yönetimi, finansal arayış açısından da boş durmuyor. Tüm yönetim, Icardi transferine sponsor bulmak üzere seferber olmuş durumda. Birçok önemli firmanın kulübe olumlu geri dönüş yaptığı, dolayısıyla sponsorların hazır olduğu gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

WANDA NARA'NIN PAYLAŞIMI OLAY OLMUŞTU

Camianın transferini dört gözle beklediği Icardi, tatiline devam ederken Arjantinli süperstarın menajerliğini yapan Wanda Nara'dan gündem olan bir paylaşım gelmişti.

Wanda Nara sosyal medya hesabından 'Milan' yazısıyla birlikte 'Kum saati' emojili bir paylaşım yaptı. Bu kare, ismi İtalyan deviyle de anılan Icardi'nin yeni sezonda Milan forması giyebileceği şeklinde yorumlandı.

Galatasaray transfer haberi: Mauro Icardinin temsilcisinden Galatasaray açıklaması

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Wanda Nara kısa bir süre sonra bu paylaşımını kaldırdı. İtalyan basını da Wanda Nara'nın paylaşımına geniş yer ayırırken, Mauro Icardi'nin Milan için bir öncelik olmadığı bilgisine yer verildi.

Öte yandan Arjantinli yıldızın Vlahovic ve Milik'ten dolayı Juventus'un da transfer listesinde olamayacağı, Napoli'nin ise Osimhen'in ayrılması durumunda, Icardi'den daha farklı tarzda bir golcüyü transfer edeceği bilgisini paylaştı.

ÖZEL | BURUK, 4 İSMİN KALMASINI İSTEDİ

Öte yandan Roma'nın da Şampiyonlar Ligi'ne kalamadığı için Icardi tarafından tercih edilmeyeceği iddia edildi.

"GALATASARAY İLE GÖRÜŞMEDEN KARAR VEREMEYİZ"

Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara'nın daha önce yaptığı, "Arabistan'da yaşayamayız. Mauro, Avrupa'da kalmak istiyor" açıklamalarına bir yenisi eklendi.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberi: Mauro Icardinin temsilcisinden Galatasaray açıklaması

Nara son olarak, "Galatasaray ile görüşmeden karar vermemiz mümkün değil" ifadelerini kullandı. Bu açıklamalar sarı - kırmızılılar tarafından olumlu karşılansa da fiyatı artırmak için bazı taktikler uyguladığı da düşünülüyor.

ICARDI'NİN TEMSİLCİSİNDEN AÇIKLAMA

Bu gelişmeler devam ederken Ajantinli yıldız Icardi'nin temsilcisinden bir açıklama geldi. 30 yaşındaki oyuncunun temsilcilerinden olan Elio Pino, sarı  - kırmızılılar ile devam eden görüşmeler hakkında; "Galatasaray'la görüşmelerde şu anlık anlaşmaya yakın değiliz.

Henüz böyle bir şey söz konusu değil. İki taraf arasında görüşmeler devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasaray transfer haberi: Mauro Icardinin temsilcisinden Galatasaray açıklaması

YORUM YAZ