MENÜ

Bir Mourinho klasiği

Şampiyonlar Kupası'nda Chelsea, Barcelona'yı penaltılarla 4-2 mağlup etti. Ancak geceye, Benitez'in eşinin “Kocam, onun bıraktıklarını temizlemeye çalışıyor” açıklamalarına Mourinho'nun verdiği yanıt damga vurdu. Mou, Bayan Benitez'e “Eşinin kilolarıyla uğraşması daha doğru olur” diyerek sert çıktı.

Bir Mourinho klasiği

Yaptığı iğneleyici açıklamalarla bilinen Chelsea’nin teknik direktörü Jose Mourinho, şimdi de Real Madrid’i çalıştıran Rafael Benitez’in eşiyle karşı karşıya geldi. Mourinho, takımının Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nda Barcelona’yı penaltılar sonucu 4-2 yendiği maçın ardından adeta ateş püskürdü.

Portekizli çalıştırıcı, kendisine daha önce “Kocam Real Madrid’in başına geçtiği günden bu yana, Mourinho’nun ardında bıraktığı sorunları temizlemekle meşgul” diyen Real Madrid’in yeni teknik direktörü Rafael Benitez’in eşine cevap vermekte gecikmedi.

Mou, Bayan Benitez’e, “Benimle konuşmaya bu kadar çok vakit ayıracağına; eşinin fazla kilolarıyla uğraşması daha doğru olur” dedi ve yine gündemin ilk sırasına oturmayı başardı. Tecrübeli teknik adam ayrıca “Bayan Benitez’in kocası Chelsea’de Roberto di Matteo’nun; Real Madrid’de ise Carlo Ancelotti’nin yerine geçti. Yerime geçtiği tek kulüp Inter’di. Orayı da 6 ay içinde paramparça etti” diye konuştu. Rafa Benitez, sık sık fazla kiloları ile eleştiriliyordu.

Hazard şov yaptı

Öte yandan normal süresi 2-2 biten Chelsea-Barcelona maçında Maviler’in gollerini Eden Hazard ve Gary Cahill atarken, Barça’nın sayıları Luis Suarez ve Sandro Ramirez’den geldi. Karşılaşmaya 11’de başlayan ve 68. dakikaya kadar forma giyen Hazard, müthiş bir performans ortaya koydu. Belçikalı futbolcu, 10. dakikada 6 kişiyi geçerek attığı golle de göz doldurdu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ