MENÜ

Cedric Bakambu'dan kötü haber: Resmen açıklandı

Devre arasında 5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'dan Real Betis'e transfer olan Cedric Bakambu'dan kötü haber geldi. İspanyol ekibi resmi internet sitesi üzerinden resmen açıkladı. İşte detaylar...

Cedric Bakambu'dan kötü haber: Resmen açıklandı

Sezon başında Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al-Nasr SC'den 700 bin Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Cedric Bakambu, devre arasında 5 milyon Euro bedelle İspanyol ekibi Real Betis'e transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Dördü La Liga olmak üzere Real Betis formasını beş kez giyen Demokratik Kongolu yıldız, takımının Sevilla ile oynadığı derbiye ilk 11'de çıkmıştı. 50. dakika sakatlanan oyuncu yerini Willian Jose'ye bırakmıştı.

DURUMU BELLİ OLDU

Maçın ardından yapılan testler sonrasında 33 yaşındaki oyuncunun durumu netlik kazandı. Real Betis resmi internet sitesinde yer alan açıklamada; "Oyuncumuz Cedric Bakambu'ya yapılan testler, forvet oyuncusunun sağ rektus anterior kasının proksimal tendonunda bir yaralanma olduğunu tespit etmiştir.

Cedric Bakambudan kötü haber: Resmen açıklandı

Dinlenme ve konservatif tedavinin ilk aşamasından sonra, kesin bir tedavi kararı vermek için yeni bir değerlendirme yapılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

İspanyol ve Afrika basınında ise yıldız oyuncunun sezonu kapattığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Cedric Bakambudan kötü haber: Resmen açıklandı

YORUM YAZ