MENÜ

Beşiktaş'ta Weghorst heyecan yarattı! Haber gönderdi

Hoffenheim’da kiralık olarak forma giyen Wout Weghorst’un Beşiktaş’a haber gönderdi. Beşiktaş, Hollandalı eski yıldızının çağrısına karşı ne yapacağına karar verdi. Normal şartlarda Aboubakar’ın gidişi halinde düşünülen Hollandalı yıldız için kısa süre içerisinde farklı bir aksiyon alınabilir. Detaylara göz atalım...

Beşiktaş'ta Weghorst heyecan yarattı! Haber gönderdi

Beşiktaş, eski golcüsü Weghorst'u yeniden kadrosuna katmaya çok yakın... Hollandalı oyuncunun yeniden Siyah-Beyazlı ekibin formasını giymek istemesi bu transferin önünde hiçbir engelin kalmadığını gösteriyor. Kartal, kısa süre içerisinde eski golcüsü için bir hamle yapabilir. Öte yandan Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, oyuncularının motivasyonunu yükseltmek için yoğun bir mesai harcıyor. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

'HOCALARDAN TEKLİF ALDIM!'

Rıza hocadan motivasyon...

Kara Kartal’da göreve gelmesi sonrasında futbolcularıyla sık sık görüşen Rıza hoca, oyuncuların moralini yükseltmek için de yoğun çaba sarf ediyor. Tecrübeli çalıştırıcı, “Samsun ve Ankaragücü ile deplasmanda, Fenerbahçe ile evimizde oynayacağız. Üst üste çok zor maçlarımız var. Her şeye çok iyi hazır olmalıyız. Oynadığımız oyunun üstüne koymalıyız. İşimizi kesinlikle şansa bırakmamalıyız” diyerek oyuncularını yoğun fikstüre motive ediyor.

Beşiktaşta Weghorst heyecan yarattı Haber gönderdi

Weghorst, Beşiktaş yolunda!

Beşiktaş, önceki sezon İngiltere Premier Lig’de küme düşen Burnley’den Wout Weghorst’u kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Siyah-Beyazlılar’da yarım sezon oynayıp 18 maçta 9 gol ve 4 asistlik performans ortaya koyan deneyimli oyuncu, Hollanda’yla başarılı Dünya Kupası performansı sonrasında, ‘Hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum’ diyerek Manchester United’a gitmişti.

Haberin Devamı

Bu şok ayrılığı sırasında Beşiktaş’a 3 milyon Euro tazminat kazandırarak giden yıldız isim, United’da etkili olamayıp yeni dönemde de Hoffenheim’da istediği havayı yakalayamayınca, rotayı tekrar Beşiktaş’a kırdı. Menajeri aracılığıyla Beşiktaş’a geri dönmek için mesaj gönderen yıldız isim, camiada heyecan yarattı. Vincent Aboubakar’ın ayrılığı halinde gündeme gelmesi beklenen Weghorst, göreve gelecek yeni yönetimle belki de buna gerek olmadan da Kara Kartal’a kazandırılabilir.

Beşiktaşta Weghorst heyecan yarattı Haber gönderdi

‘Şimdilik veda ediyorum’

Hollandalı golcü, Beşiktaş’tan ayrılırken şu mesajı paylaşıp hem taraftarın gönlünü kazanıp hem de geri dönüş kapısını açık bırakmıştı: “Canım Beşiktaş taraftarı; Bu güzel ülkeye ve şehre ilk ayak bastığım andan itibaren bana gerçek sevgiyi gösterdiniz.

Süper Lig deneyimimin en büyük sebebi sizlerdiniz. Sizleri tanımadan önce, mükemmel bir sevgi bağı kurmak için 6 ay yeterli deseler belki biraz düşünebilirdim, ancak bunun mümkün olduğunu gördüm. Sizlere hayallerimi takip etmek için şimdilik veda ediyorum.”

Beşiktaşta Weghorst heyecan yarattı Haber gönderdi

YORUM YAZ