MENÜ

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski yıldızı Tolgay Arslan, ikinci baharını yaşıyor

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski orta sahası Tolgay Arslan, Avustralya'da adeta kendisini yeniden buldu. Tecrübeli futbolcu, 2023-24 sezonunda şu ana kadar skorerliğiyle dikkat çekti.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski yıldızı Tolgay Arslan, ikinci baharını yaşıyor

2023'ün yaz transfer döneminde İtalya Serie A ekibi Udinese'den Avustralya ekibi Melbourne City'ye imza atan Tolgay Arslan, adeta yeniden doğdu. Tecrübeli orta saha, Avustralya'da ikinci baharını yaşıyor.

Haberin Devamı

Hem Beşiktaş hem Fenerbahçe'de forma giymişti

2015 yılında Almanya Bundesliga ekibi Hamburg'dan Beşiktaş'a transfer olan Tolgay Arslan, siyah-beyazlı takımda dört sene forma giydi. Daha sonra, 2020'de Fenerbahçe'ye transfer olan Tolgay Arslan, Anadolu yakasında ise yaklaşık iki sene kaldı. Tecrübeli oyuncu, Udinese'ye imza atıp son olarak ise Avustralya'nın Melbourne City takımına geçiş yaptı.

 

Beşiktaş ve Fenerbahçenin eski yıldızı Tolgay Arslan, ikinci baharını yaşıyor

Dürüm olayı gündem olmuştu!

Tolgay Arslan'ın Beşiktaş'ta oynarken bir Fenerbahçe derbisinde devre arasında dürüm yediği iddia edilmişti. Bu olay, sosyal medyada gündeme oturmuştu. Tolgay, Udinese döneminde bu konuya değinerek, "Beşiktaş'ta dürüm muhabbeti çıktı. Normal düşünürseniz devre arasında nasıl dürüm yiyebilirsin? İnsanlar da buna inandı, şaka gibiydi. Ben de bir şey demedim, ardından kadro dışı kaldım" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

VİTOR PEREİRA VE COCU SÖZLERİ

Avustralya'da Tolgay şov!

Melbourne City'de genellikle 10 numara bölgesinde görev alan Tolgay Arslan, gol ve asistleriyle takımını sırtlamayı başardı. Tecrübeli orta saha, şu ana kadar tüm kulvarlarda çıktığı 19 maçta 10 gol atıp 4 asist yaptı. Tolgay, bu istatistiklerle  A takım seviyesinde kariyerinin en skorer sezonunu geçiriyor. Tolgay'ın forma giydiği Melbourne City, Avustralya A Ligi'nde 10 hafta sonunda 15 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Beşiktaş ve Fenerbahçenin eski yıldızı Tolgay Arslan, ikinci baharını yaşıyor

YORUM YAZ