MENÜ

Bayern zor da olsa turladı: 3-2

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin 2. tur rövanş maçları dün akşam oynanan karşılaşmalarla başlarken, İtalya'nın ACF Fiorentina takımı ilk maçta 2-1 yenildiği Almanya'nın Bayern Münih takımını Artemio Franchi Stadı'nda 3-2 yenmesine rağmen turu geçemedi.

Bayern zor da olsa turladı: 3-2

Bu sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi gruplarında evinde yaptığı tüm maçları kazanan ACF Fiorentina, rövanş mücadelesinde Alman ekibini de 3-2 yenmesine rağmen çeyrek finale yükselemedi. Bayern Münih, deplasmanda daha fazla gol attığı için çeyrek finale yükselen taraf oldu.

Gollü geçen karşılaşmada gol perdesini 28. dakikada ACF Fiorentina’dan Şilili Juan Vargas açarken, ilk yarı "Mor Menekşeler" olarak anılan evsahibi ekip lehine 1-0’lık sonuçla tamamlandı.

Karşılıklı gollerin geldiği ikinci yarıda, Fiorentina 54. dakikada Karadağlı golcüsü Stevan Jovetic ile durumu 2-0 yaptı. Alman ekibi Bayern Münih’ten bu gole cevap gecikmedi ve 60. dakikada Hollandalı Mark Van Bommel skoru 2-1’e getiren golü kaydetti. Bu golden 4 dakika sonra 64. dakikada, "Mor Menekşeler" Jovetic ile 3. golü bulurken, bu gole cevap 1 dakika sonra Bayern Münih’in bir diğer Hollandalı futbolcusu Arjen Robben’den geldi.

Karşılaşmanın biletleri haftalar öncesinde tükenirken, İtalyan taraftarlar takımlarına kötü hava koşullarına rağmen büyük destek verdiler.

FIORENTINA 3-2 BAYERN MÜNİH

Haberin Devamı
YORUM YAZ