MENÜ

Bayern Münih ve Borussia Dortmund, Türk yıldız için savaşıyor!

Almanya Bundesliga'nın iki devi Bayern Münih ve Borussia Dortmund, Türk asıllı yıldız için savaşıyor. Dortmund, orta saha oyuncusu ile görüşmelere başladı. İşte detaylar...

Bayern Münih ve Borussia Dortmund, Türk yıldız için savaşıyor!

Almanya Bundesliga devi Borussia Dortmund, Türk asıllı orta sahayı kadrosuna katmak istiyor. 18 yaşındaki forvet için girişimler başlarken sarı-siyahlı ekibin bu transferde dev bir rakibi daha olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Alman basını yazdı

Sky Almanya'nın haberine göre Nuri Şahin'i yardımcı antrenörlük görevine getiren Borussia Dortmund, Bayern Münih'in de ilgilendiği Can Uzun ile görüşmelere başladı. Nürnberg, 18 yaşındaki Türk asıllı orta saha oyuncusu için 10 milyon euro talep ediyor. Haberde, Dortmund'un sonunda Marco Reus'un yerine geçecek olan genç hücum oyuncusunu kadrosuna katmakta ısrarcı olduğu bildiriliyor.

Bayern Münih ve Borussia Dortmund, Türk yıldız için savaşıyor

Bayern Münih de devrede

Dortmund'un, 18 yaşındaki oyuncunun potansiyeline ve gelecekte büyük işler başarabileceğine inandığı kaydedildi. Öte yandan Can Uzun ile ilgilenen tek kulübün Borussia Dortmund olmadığı iddia edildi. Haberde, Bayern Münih'in FC Nürnberg'e yıldız futbolcunun durumunu sorduğu aktarıldı. Ancak Münih'in, bu transferde şu anda Dortmund kadar ısrarcı olmadığı gelen bilgiler arasında. Ayrıca İngiltere ve Türkiye'den kulüplerin de Can'ı transfer etmek istediği vurgulandı.

Haberin Devamı

ELJİF ELMAS'TAN İTİRAF!

12 gole katkı sağladı

Futbola Almanya'nın Ingolstadt altyapısında başlayan Can Uzun, 2019'da Nürnberg'in altyapısına transfer oldu. 18 yaşındaki futbolcu önce U17 ardından da U19 takımlarında oynadıktan sonra 2023'ün yazında Nürnberg'de A takıma katıldı. Bu sezon Nürnberg ile tüm kulvarlarda 17 maça çıkan Can Uzun, 9 gol atıp 3 asist yaparak 12 gole direkt katkı sağladı.

Bayern Münih ve Borussia Dortmund, Türk yıldız için savaşıyor

YORUM YAZ