MENÜ

Bayern Munih teknik direktörü Tuchel'den Galatasaray itirafı!

Bayern Munih Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda üst üste karşılaştığı temsilcimiz Galatasaray'ı iki maçta da mağlup etmişti. Bayern iki maçı da kazanmasına rağmen Galatasaray karşısında büyük sıkıntı yaşamıştı. Bu karşılaşmalar sonunda Bayern Munih teknik direktörü Thomas Tuchel'den Galatasaray itirafı geldi.

Bayern Munih teknik direktörü Tuchel'den Galatasaray itirafı!

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'la birlikte A Grubu'nda yer alan Bayern Munih de teknik direktör Thomas Tuchel'den Galatasaray itirafı geldi. Alman teknik adama kazandıkları iki mücadele sonrası Fransız basınına açıklamalarda bulundu. İşte Bayern Munih teknik direktörü Thomas Tuchel'in Galatasaray'la ilgili sözleri...

Haberin Devamı

GALATASARAY İLK MAÇ ŞOK ETTİ!

Grupta ilk iki maçını kazanan Bayern Munih üç ve dördüncü maçları Galatasaray'a karşı oynadı. Rams Park'ta oynanan ilk maçta Bayern Munih 1-0 öne geçse de Sarı-Kırmızılılar rakibine kök söktürdü. Icardi'nin panenkası ilk yarıda eşitliği getirdi. Galatasaray çok ama çok önemli pozisyonlardan yararlanamadı.

Maçın ikinci yarısında fizik olarak geriye giden Galatasaray karşısında iki gol bularak maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Maça Icardi'nin panenkası damga vururken Sarı-Kırmızılı takımın pozitif oyunu alkış aldı. Bayern Munih bu galibiyetle grupta 3'te üç yaparken Galatasaray ilk yenilgisini almış oldu.

İKİNCİ MAÇTA DA ZORLANDILAR

Allianz Arena'da oynanan ikinci maçta Galatasaray yine Bayern Munih'le başa baş mücadele etti. 25 bin taraftar deplasmanda Sarı-Kırmızılı takıma destek verirken yine önemli pozisyonlardan yararlanamadılar. Bayern Munih ikinci maçı bu Hary Kane'in golleriyle 2-1 kazandı. Galatasaray'ın tek golü ise Cedric Bakambu'dan geldi.

Haberin Devamı

BAYERN YENİLGİSİZ LİDER

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda dördüncü maçlar sonunda Bayern Munih dörtte dört yaparak liderliğini sürdürdü. Birer beraberlik ve galibiyeti olan Kopenhag ve Galatasaray ise ikincilik ve ücüncülüğü paylaşıyor. Kopenhag'ı kendi sahasında mağlup ederek tek galibiyetini alan Manchester United ise üç puanla son sırada yer alıyor.

TUCHEL'DEN GALATASARAY İTİRAFI!

Bayern Münih teknik direktörü Thomas Tuchel’in Fransız kanalı Canal+’ya verdiği röportajda Galatasaray ile ilgili konuştu. Alman teknik adam Galatasaray karşısında zorlandıklarını iddia etti...

“Galatasaray karşısında çok zorlandık çünkü Galatasaray oyun tarzını değiştirmiş. Galatasaray bugün çok daha agresif bir takım. Maç sonu özellikle çok zor geçti, Şampiyonlar Ligi’nde 2 dakika içinde her şey olabilir.”

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Munih İstanbul'da oynanan ilk maçı 3-1 Almanya'da oynanan karşılaşmayı ise 2-1'lik skorlarla kazanmayı başarmıştı...

Thomas Tuchel: Galatasaray çok cesur oynuyor

Bayern Munih teknik direktörü Tuchelden Galatasaray itirafı

YORUM YAZ