MENÜ

Başakşehir, Çağdaş Atan ile prensipte anlaşmaya vardığını açıkladı!

Emre Belözoğlu ile yollarını ayıran Süper Lig ekibi Rams Başakşehir, yeni teknik direktörünü resmen açıkladı. İstanbul temsilcisi, Kayserispor'dan istifa eden Çağdaş Atan ile prensipte anlaşmaya varıldığı duyurdu.

Başakşehir, Çağdaş Atan ile prensipte anlaşmaya vardığını açıkladı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Rams Başakşehir, Kayserispor'dan ayrılan teknik direktör Çağdaş Atan ile prensipte anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Rams Başakşehir'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz, teknik direktör Çağdaş Atan ile prensipte anlaşmaya varmıştır. 11 Eylül Pazartesi günü saat 12.00'de, stadımızda bulunan basın toplantı odasında Başkanımız Göksel Gümüşdağ'ın katılımıyla imza töreni düzenlenecektir."

KAYSERİSPOR KARNESİ

2022 yılında göreve gelen Çağdaş Atan, 43 maça çıktı. Atan, bu karşılaşmalarda 18 galibiyet, 8 beraberlik ve 17 mağlubiyet yaşadı.

EMRE BELÖZOĞLU İLE YOLLAR AYRILDI

Süper Lig'de sezona 3'te 0 ile başlayan Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu ile yolların ayrıldığı açıklanmıştı.

İstanbul ekibinden yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Emre Belözoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Emre Belözoğlu ve ekibine bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verilmişti.

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR'DEKİ PERFORMANSI

Emre Belözoğlu, turuncu-lacivertli takımın başında şimdiye kadar 86 maça çıkarken, 44 galibiyet elde etti, 21 de mağlubiyet aldı. 21 maçı ise beraberlikte tamamladı.

İŞTE YENİ TEKNİK ADAM...

Başakşehir, Çağdaş Atan ile prensipte anlaşmaya vardığını açıkladı

 

YORUM YAZ