MENÜ

Barcelona yıldızına şok sözler! 'Nankör ve saygısız...'

Barcelona'nın yıldız futbolcusu, Atletico Madrid karşılaşmasının ardından bir hayli ağır sözlere maruz kaldı. Golcü oyuncun için, "Nankör ve saygısız" ifadeleri kullanıldı.

Barcelona yıldızına şok sözler! 'Nankör ve saygısız...'

La Liga'nın 15. hafta mücadelesinde Barcelona, geçtiğimiz hafta sonunda Atletico Madrid'i konuk etti. Katalan devi, kritik maçı 28. dakikada Joao Felix'in kaydettiği gol ile 1-0 devirmeyi başardı. Lider Real Madrid'in dört puan gerisinde bulunan Barcelona, bu galibiyetle birlikte moral kazandı ve takibini sürdürdü.

Haberin Devamı

Joao Felix'e büyük tepki

Atletico Madrid'den kiralık olarak forma giyen Portekizli futbolcu, Barcelona formasıyla Atleti'ye kaydettiği golün ardından sevincini sakınmadı. Felix'in golün ardından sevinç yaşaması, Atletico Madrid taraftarlarını bir hayli kızdırdı.

Atletico Madrid Uluslararası Taraftar Kulüpleri Birliği Sözcüsü Alberto Garcia, Felix'in bu hareketini kınadı ve yıldız futbolcunun, takıma geri dönüşünü yasaklayan bir açıklama yaptı.

Barcelona yıldızına şok sözler Nankör ve saygısız...

Garcia, Atleti'nin kiralık oyuncusu ile ilgili şunları söyledi: "Şimdi onun küçüklüğünden beri bir Barcelona taraftarı olduğu ortaya çıktı. Golü nasıl kutladığını gördünüz. Bu, onun bu sezon La Liga'daki ikinci golüydü. Harika bir sezon geçiriyor gibi değil. Kendisine iyi davranan taraftar kitlesine karşı nankör ve saygısız. Metropolitano için düşmanca bir atmosfer yarattı ve biz de şimdi karşılık veriyoruz. Onu bir daha Atletico Madrid forması ile görmek istemiyorum. O, kulübü hak etmiyor. Bu taraftarları da anlayamıyor."

Haberin Devamı

Bir türlü istikrarı yakalayamadı

Joao Felix, Barcelona formasıyla 2023-24 sezonunda şu ana kadar tüm kulvarlarda 17 maça çıktı. Portekizli yıldız, söz konusu 17 karşılaşmada beş gol atıp üç asist yaptı. Beş golün üçünü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kaydeden Felix, iki golünü ise La Liga'da attı.

Barcelona yıldızına şok sözler Nankör ve saygısız...

 

YORUM YAZ